Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Motionscyckeln är mycket tung och stadig med trampmagneter i hög kvalitet. Märket är Abilica. Nypris var över 4000 kr och den är använd i max 100 km. Motionscykeln har ett antal automatiska program och motstånds-nivåer. Tyvärr har jag ingen manual, men vad jag minns var den inte svår att fundera ut. Den har i princip stått oanvänd sedan inköpet för 4-5 år sen (har kollat så att den fortfarande fungerar). Slumpas bort på grund av dåligt utrymme. Maila gärna om du undrar över något.
Säljer nu min cablecross pga att jag inte använder den, det är exakt samma som på bilden. Den är i nyskick, Bara använt den ett några gånger. Det är två viktmagasin, 73 kilo på varje sida. Den är köpt på www.traningsspecialisten.se Nypris på denna är 14650:- Har även en motionscykel som också är i nyskick. Har 10 nivåer, exakt samma som på bilden Pris 600:- Ring elr meilja om ni är intresserade mvh.
Tjena! Har lite träningsgrejer som ska bort pga tappat intresse och i behov av pengar. Här är grejerna: + Justerbar Handstärkare, bild 1. Pris:BUD + Underarmstränare, bild 2. Pris:BUD + Double Wheel Exerciser=magtränare, bild 3. Pris: BUD + Motionscykel, bild 4. Pris:500kr + Revolutionizer, bild 5. Pris:BUD + Någon fingerstärkare, bild 6. Pris:BUD Alla grejer är i bra skick och nästan helt oanvända. Maila när du vill men ring efter kl 4 pga skola. Finns i Hälla.
Crosstrainer I-Trainer 1.1, original Reebok. Specifikationer : • 8 belastningsintervall med glidande och steglös övergång. • 6 kg tungt svänghjul som ger bra komfort och stabilitet. Stor LCD-skärm som visar: • Tid • Hastighet • Kalorier • Puls • Distans • Fitnesstest Se också vårt övriga utbud av crosstrainers, löpband, motionscyklar etc i vår butik. Välkommen att besöka vår butik på nätet ! www.bisonoutdoor.se
Har du en motionscykel som du inte använder till annat än klädhängare, som står i vägen och som ger dig dåligt samvete. Då kan du sälja den till mig. Jag vill ha en motionscykel som inte gått så långt o som är av modernare snitt. Skriv en rad o berätta om vad du har, årsmodell o sånt som är bra att veta samt vad du vill ha för den. Skicka gärna med en bild om det går. /Bosse