Quantcast
Till salu inom: ”

trojan motionscykel bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony CDP-797

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trojan Pro 2000 träningscykel med pulsmätare. Sparsamt använd, säljes på grund av platsbrist. Rullhjul för enkel förflyttning. Dock något defekt, trampmotståndet går bara att ställa i 2-3 olika lägen. Jag har justerat så att dessa lägen ligger mitt i området och det är lätt att justera om efter egen smak. Bruksanvisning och nätadapter medföljer. Cykeln finns i Skutskär, 2 mil söder om Gävle. Jag är pappaledig och därför hemma även dagtid.
Jag säljer en i stort sätt oanvänd motionscykel av märket "Trojan Sport 1000". Motionscykeln har 8 olika styrkegrader som gör det lätt att variera styrkan på din träning. Cykeln har en lätt och välfungerande display som visar hastigheten, tiden, distansen i km, hur många kalorier du förbränner och pulsen. Sadeln är höj- och sänkbar och pedalerna kan lätt ställas in efter dina fötter. Vid köp av motionscykeln medföljer en monterings- och bruksanvisning. Pris: 550 kronor eller bättre pris vid snabb affär.
Tystgående motionscykel av märket Trojan Sport 3000, alltför lite använd säljes pga platsbrist. Programerbar träningsdator ingår med TIME SPEED DISTANCE CALORIES Bruksanvisning medföljer Säljaren nås endast på telefon
Motionscykel, Trojan pro 3000, 12 olika förinställda program, lite använd. bruksanvisning finns.
Magnetisk motionscykel med 6 förinställda program. Använd ett fåtal gånger. Bruksanvisning medföljer. Pris kan diskuteras.