Quantcast
Till salu inom: ”

bryggeri flaska säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

har en gammal dricka flaska från vislanda bryggeri vislanda, det är etsat in på toppen av korken , även klass 1 är inetsat, och sen är deras tele nr och inristat som var på den tiden , nr 50 , ja då fanns det inte många nummer när den flaskan kom ut och det ger ju en hint om flaskans ålder, den är 53 cm hög och 23 cm i diameter, den går inte att ta ut från sin träställning, jag vet inte hur många liter det varit i den,
Bokhylla i 3 delar från 70 talet. 1100 kr Nu:600 Kr 6 st Teakstolar 1600 kr Nu: 1200 Kr Gammal ölflaska i trästativ märkt Katrineholms Bryggeri Klass1. 250 kr Nu 150 Kr 7 st gamla flaskor flaskor tyvärr har jag inte gummipackningarna! 200 kr Nu: 80Kr Seriösa bud mottages på mail. Skriv vad ni är intresserad av och vad ni är villig att betala så återkommer jag till er!
Stor buteljbrun glasflaska med poslinskork i mycket gott skick. Ålder okänd. Ungefärliga mått: Höjd 50 cm, diameter 22 cm. Glasflaskan har en diskret märkning "STRÖMSBORG" (syns överdrivet mycket på bilden pga blixten). Porslinskorken har metallspänne och är märkt "OCKELBO BRYGGERI AB, Klass 1, STRÖMSBORG" (blixten gör att korken blänker, trycket är välbevarat). Med en ny packning på korkens undersida går det att sluta tätt mot flaskan. Finns för avhämtning i Stuvsta Huddinge.
Med hopp om att starta ett mikrobryggeri inom en snar framtid har jag handlat in större partier av varor som vi kommer behöva i uppstarten. Fabriksnya 33 cl bruna flaskor Modell: Longneck Passande till kronkaspyl 26 mm Pris: 50-150 - 4kr/styck 150- - 3kr/styck Avhämtas i Lund, Lomma eller Kävlinge. Vid frakt står köparen för hela kostnaden (självkostnadspris). Jag har även malt, kaspyler och mindre mängder av rengöringsmedlet PBW. Maila om ni har frågor Sökord: bryggeri, brygga hemma, göra öl, nanobryggeri, ölflaska, flaska, bryggbutik skåne
1969 Helsingfors. Vitt klotband, 87 sidor + utvikbart släktträd. (22,5x15,5cm, 350g.) Gott skick. Rikt illustrerad med fotografier på öletiketter, flaskor, reklam, fabriksinteriörer och exterörer, porträtt mm. Boken utgiven i samband med Bryggeriets 150 års jubileum.