Quantcast
Till salu inom: ”

gamla flaska säljes

Se mörkret
F
Se mörkret
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt säljer jag mina jättefina möbler. Ca 1 år gamla i väldigt fint skick. Bord köpt på mio(äkta ek) & stolarna från ikea, nypris på allt 8000 kr! Just nu står dom ivägen därav det låga priset, kanske skulle kunna tänka mig att tänja lite på priset vid snabb affär. Mått: L:90cm B:65cm kan fällas ut och blir då 185cm. Två flaskor olja ingår för att olja in ekbordet. Mejla mig så ringer jag upp..
nu ska ja sälja min väldigt vackra och gamla butiks skylt som ja hade utanför min parfym affär, det går att koppla in el till den och få den att lysa, annars finns de 2 krokar som mankan hänga upp den i, skylten är en stor gammaldags parfym flaska med texten parfym bredvid, flaskan är ca 1 meter hög och 1meter bred, och djupet är ca 2 decimeter, texten parfym är ca 1 meter brett, köpte den för 5000kr men säljer den nu för endast 2000kr eller bud, kan endast nås via telefon,
Skor, stl. 39, dam Min flickvän säljer sina Hunter stövlar (original) som är 1,5 år gamla. De köptes för ungefär 1195kr. Stövlarna är mörkgröna och i bra skick. Vi har använt Hunters egna putsmedel som är till för att skydda gummit i stöveln. Ni får även med er putsmedlet (flaskan är i princip full) som kostade 150 vid inköp. 500:-
Marsvinen "Smilla" och "Lollie" som är 2 år gamla söker nytt hem hos intresserade djurvänner och behöver vara tillsammans. Jättegoa husdjur! Utrustning som medföljer: Innebur, Utebur, Skopa, Kam, Skålar Förbrukningsmaterial som finns vid köpet, i nuläget finns: 1 säck träspån 1 påse kattpellets för lådan 1 påse hö 1 flaska med C-vitamin Kontakt via telefon i första hand, lämna meddelande om jag inte svarar så ringer jag upp!
Hallo där! Drar ut mina två 10 L flaskor i jakt på 2 12or! Flaskorna är 5 år gamla, och i ett riktigt bra skick! De har också varsin riktigt bra hållare! Putsa upp dom med en Ny Servering inför försäljning, så användning 5 år framåt kommer gå fint! Ett köp där båda flaskorna säljs kommer dra på mig ett gött humör o ner priset! Bytesaffär till två 12or skulle gå lika bra, men provtryckta är ett måste i så fall! Tveka inte att höra av dig vid intresse!