Allt till salu inom "bryggverk braumeister"

Sortering:
Bryggverk BM500
Karlskrona
2 månader

Bryggverk BM500 Visa liknande

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Öl bryggverk (Speidels Braumeister)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Säljer nu våran 20 liters Speidels Braumeister eftersom vi vill ha den större 50 liters modellen istället. Inköpt år 2010 och sedan dess varit bara super nöjd :) Med den här '06 modellen programmerar man varje steg för steg och får alltid ett jättebra resultat. INFO:Speidels Braumeister (20 l) är ett tyskt bryggverk i rostfritt stål som är mycket enkelt att använda. Man mäskar och kokar i samma kärl. Mäsken pumpas runt och värms enligt RIMS-metoden. Man knappar temperaturer för användarvänlig stegmäskning. Malten placeras i en perforerad insats som lyfts upp för avsilning efter mäskningen. Pris inklusive jäsningskärl och div.tillbehör Kan levereras med bussgods.
7 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Alingsås

Braumeister bryggverk 20 liter, Helt Ny, Oanv

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Braumeister (20 l) är ett tyskt bryggverk i rostfritt stål som är mycket enkelt att använda. Man mäskar och kokar i samma kärl. Mäsken pumpas runt och värms enligt RIMS-metoden. Man knappar in tider och temperaturer för användarvänlig stegmäskning. Malten placeras i en perforerad insats som lyfts upp för avsilning efter mäskningen. För mer info gå in på denna sidan: http://www.speidels-braumeister.de/The-Braumeister:_:21.html Mejla för mer info! Nypris i butik: 15000:- Kan ev. Skickas om det nu går om köparen står för frakt. Kvitto skrivs mellan köpare och säljare.
6 999 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vasastan

Braumeister 20 Liter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nästan splitterny Spiedel Braumeister 20 Liter + den passande kylspiralen. Om ni ändå tänkt köpa en så varför inte välja denna, 2000 ölpoletter billigare. Bryggverket köptes i Februari 2013 och har sedan dess körts endast tre gånger. Vi är MYCKET nöjda med detta mästerverk till bryggmaskin men behöver p.g.a av obegränsat utrymme nu sälja den vidare. BM Bryggverk i originalkartong, manual, kvitto och allt det där, plus kylspiralen. Nytt: 14140 ölpoletter, här och nu först till kvarn: 12 000 ölpoletter. Inget wheelande och dealande tack, priset är klart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sverige

Mäskningstunna

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Används när man brygger öl enligt helmaltsprincipen (all-grain) för att filtrera ur vörten från malten. Har ett rörsystem i botten som hindrar malten att följa med ut genom kranen på sidan. Använd ett tiotal gånger med strålande resultat. Säljer pga att jag köpt en Braumeister bryggverk och inte behöver den mer. Är i grunden en Sportsman Igloo 52 (49 liter) inköpt februari 2013. Originalproppen medföljer om man vill använda den som vanlig kylväska.
600 kr
Blocket.se

Bryggverk - Braumeister

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker ett mindre bryggverk för tillverkning av öl, 20-100 liter typ Braumeister eller liknande. Även kolsyreflaska runt 6 kg samt kylare (plattvärmeväxlare) av intresse.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj