Quantcast
Till salu inom: ”

buddha fontän säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fontän med belysning. Använd destillerat vatten för att undvika beläggningar. Material: Polystone (marmorkross blandat med polyesterakrylat).Höjd 20 cm. Beställ nu genom att klicka på länken. D7.se - Tusentals Roliga Prylar Online Om företaget D7.se Mängder med roliga prylar, tröjor, presenter och klistermärken - det är D7.se Det är vi som har presenterna till dom som redan "har allt". Att beställa är enkelt - www.D7.se Hejbaby.se Roliga och personliga barnkläder hittar du på Hejbaby.se På Hejbaby är det alltid fri frakt!
Fontän med belysning. Använd destillerat vatten för att undvika beläggningar. Material: Polystone (marmorkross blandat med polyesterakrylat).Höjd 20 cm. Köp nu genom att klicka på länken. D7.se - Tusentals Roliga Prylar Online Om företaget D7.se Mängder med roliga prylar, tröjor, presenter och klistermärken - det är D7.se Det är vi som har presenterna till dom som redan "har allt". Att beställa är enkelt - www.D7.se Hejbaby.se Roliga och personliga barnkläder hittar du på Hejbaby.se På Hejbaby är det alltid fri frakt!
Bordsfontän Buddha är gjord av Polystone. Det är en sorts plast som ser naturtrogen ut, ser ut som riktig sten. Levereras komplett med pump & belysning. Monteringen är enkel allt ingår. 2 års garanti. Längd kabel 2,5 meter. Mått: Höjd = 27 cm Mycket prisvärd fontän som ger ett stilla porlande ljud. Tänk på att pumpen aldrig får gå torr vid användande. Vid kalkrikt vatten går det med fördel att använda destillerat vatten. Nypris 450 använd fåtal ggr, platsbrist.
Fontän inne/ute Buddha . LED-lampor i nerkant och i blomman