Quantcast
Till salu inom: ”

billiga fontäner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det annars så festliga New Orleans drabbas av ett plötsligt och makabert fynd. I en av stadens fontäner ligger ett lik och guppar. Polisen McSwain och hans partner stämplar genast händelsen som ett ordinärt maffia-mord. Men den vackra åklagaren Anne Osborne delar inte polisernas övertygelse. Osborne engagerar sig i undersökningen samtidigt som hon attraheras av den stilige McSwain. Och när passionen brinner kan det ibland vara svårt att se klart för all rök... Den bedårande Ellen Barkin (Sea Of Love) slår gnistor tillsammans med Dennis Quaid, (Traffic och Any Given Sunday), i denna ironiska och fräcka thriller.
Förlagsband med skyddsomslag. Bonniers förlag 1986. Vikt 670 gram. 209 sidor. Från bokens baksida: Stockholms hjärta, har en lång och mustig historia. Den kungliga kålgård som på medeltiden upptog området mellan nuvarande Hamngatan och Strömmen har under seklerna levt vidare som lustgård med dyrbara träd, muromhängnad park för herrskapsrekreation, grusad exercisplats, allmän och myllrande promenadplats, tillhåll för busar och munter lekplats. Idag rymmer parken ett brokigt folkliv runt kungastoder i brons, skridskobana, grönska och fontäner. Rikt illustrerad med fotografier och teckningar i svartvitt. Planritning över Kungsträdgården på försättsblad. Skyddsomslaget med tejplagningar i kanten, eljest mycket gott skick. (f)
Ett otroligt läckert utomhusspa som har allt! 32-tums inbyggd full-hd tv, dvd, stereo surroundmusiksystem, ytterhölje i teak eller pvc, 145 jetmunstycken varav 21 roterande, 2 stycken romerska fontäner och 1 vattenfall, 5 vattenpumpar och 1 luftpump. Det här badet är för dig som vill ha något alldeles extra till ett väldigt bra pris! CE-märkt och tillverkaren är ISO-9001 certifierad. Mått 3800x2200x980 Elanslutning 380 volt 3x20 amp Vattenmängd 2500 liter Torrvikt 800 kg Fraktfritt inom Sverige Se våra andra spabad på http://www.svenskaspabad.com
Bekväm 2:a med stor och mysig uteplats i insynskyddat läge. Lägenheten ligger på ett lugnt och ostört läge i Haga, alldeles intill Skansen Kronan och nära Linnégatans trevliga restauranger och småaffärer. En trappa ned ligger hyresgästernas gästlägenhet, som enkelt och billigt kan bokas vid behov. I samma hus ligger även tvättstuga och förråd. Fin innergård med träd, planteringar och fontän. Hyresvärd är allmännyttiga Poseidon. Vi vill byta så snart som möjligt, och kommer inte annonsen ute särskilt länge, så hör gärna av dig om vi har ett bytesalternativ och du är intresserad av byte.
Säljer nu min chokladfontän CF Premier från Verner&Verner. Maskinen är i nyskick och har endast använts en gång för provkörning. Denna chokladfontän är sannolikt den bästa fontän på marknaden för hemmabruk och den mest exklusiva. I stort sett ljudlös, har inbyggd värmeslinga och tillsammans med sina justerbara fötter är det enkelt att få ett snyggt chokladflöde under en längre tid. Större skål skapar ett mindre behov av påfyllning. Nypris: 799 kr mitt pris: 400 kr billigare vid snabba affär