Quantcast
Till salu inom: ”

bugari dragspel cassotto säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Av märket Bugari tre -körigt, 7 register i diskanten och 5 i basen, ej cassotto. Spelet har halvfranska toner,otroligt vackert ljud i alla registren, tonerna smeker verkligen örat! Spelet är knappa året gammalt, och knappast mer än provspelat! således att betrakta som nytt!Säljes till ett mycket förmånligt pris. Ungefär en trejedel av ordinarie cirkapris: som är ca 60-70000:kr. Nu 19800:-kr Kan även tänka mig ev. byte och i såfall med ett Bugari spel med cassotto, som är i mkt bra skick! kontakta mig om du känner för det,isåfall kan vi diskutera vår prissättning.
burgari armando 4körigt cassotto.reg.11+master.reg.bas7.med handgjorda bandstälstämmor.med mycket bra ljud. dragspelet är i mycket bra skick.ink. hård väska.obs!! priset är ett fynd.pris 7900kr.
Bugari Armando, 3 körigt med cassotto, 9 reg. i disk. och 5 i basen. ett synnerligen välvårdat spel som också låter mkt. fint i alla register,inkl. fin väska!
3-körigt Bugari Armando med cassotto, 9+5 register, toppenskick! inkl.fin väska.
Dragspel Bugari Armando, 3-körigt med cassotto. 9 register i disk. och 5 i basen, välvårdat och i mkt. fint skick,inkl fin väska.