Quantcast
Till salu inom: ”

bugari dragspel cassotto säljes

Tidigare annonser till salu

Av märket Bugari tre -körigt, 7 register i diskanten och 5 i basen, ej cassotto. Spelet har halvfranska toner,otroligt vackert ljud i alla registren, tonerna smeker verkligen örat! Spelet är knappa året gammalt, och knappast mer än provspelat! således att betrakta som nytt!Säljes till ett mycket förmånligt pris. Ungefär en trejedel av ordinarie cirkapris: som är ca 60-70000:kr. Nu 19800:-kr Kan även tänka mig ev. byte och i såfall med ett Bugari spel med cassotto, som är i mkt bra skick! kontakta mig om du känner för det,isåfall kan vi diskutera vår prissättning.
burgari armando 4körigt cassotto.reg.11+master.reg.bas7.med handgjorda bandstälstämmor.med mycket bra ljud. dragspelet är i mycket bra skick.ink. hård väska.obs!! priset är ett fynd.pris 7900kr.
Bugari Armando, 3 körigt med cassotto, 9 reg. i disk. och 5 i basen. ett synnerligen välvårdat spel som också låter mkt. fint i alla register,inkl. fin väska!
3-körigt Bugari Armando med cassotto, 9+5 register, toppenskick! inkl.fin väska.
Benkts Silverstjärnan 4 körig Cassotto ett spel i Dragspels Adeln utan minsta tvekan ett bra spel ,ITALIEN BUGARI byggt modell med de bästa stämmorna . Även en sämsta amatör får gåshud ! Kan tänka ev byte som delbetalning har två olika koffert att välja ena med hjul och drag andra spelets original , spelet är i bra bruksskick.