Till salu inom

"dragspel blocket säljes"

Borlänge
Igår

Nyckelharpa komplett med st...

12 000 kr
Blocket.se
Butik Kungsbacka
Igår

Dragspel beg Bengts SilverS...

48 500 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Dragspel Barcarole

2 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Dragspel Scandalli

2 900 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Accordia Super Italia

5 000 kr
Blocket.se
Butik Kungsbacka
Igår

Durspel Brandoni "Daisy" 2-...

28 800 kr
Blocket.se
Butik

Dragspel På Svenska

149 kr
NYTT Ginza
Butik

Spela dragspel

468 kr
NYTT Bokus
Butik

Spela dragspel

558 kr
NYTT Book Outlet
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Dragspel  ·  Malmö

Mikrofon för dragspel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker du mikrofon till ditt dragspel? Med JTS finner du en mycket prisvärd lösning. Exemplet på bilden: Set med batteripack och 2 st CX-516W mikrofoner för dragspel, en lättviktsmikrofon med svanhalskonstruktion designad för en naturlig återgivning av dragspel. Regelbunden på- och avmontering av mikrofonen är snabb och enkel. Separat volymkontroll för varje mikrofon. För mera information om dessa mikrofoner, priser etc se senaste versionen av katalogen "Dragspelsguiden" på www.dragspelsguiden.se Fyll i på hemsidan för att erhålla katalogen per post utan kostnad eller ladda ner den gratis som pdf.
2 475 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Tambura Tamburica A prim

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
A prim i fint skick. Bygt av Drago Romic 1995 Osijek Croatia. En liten sprika på överlocket som har funnits sen flera år troligtvis pga av aklimatisering som inte påverkar ljudet alls. Instämd och stark (ljudmesigt) instrument till solister, inga som helst problem att höras "brevid" tex dragspel. Nypris runt 700-800 evro min pris 3300:-. För mer info ring... För er som inte vet vad detta är för instrument youtube sökord tex tamburasi, bako jovanovic, cigani tambura...
3 300 kr
Blocket.se

Inbrottsäker gallerdörr

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi säljer en gallerdörr som är konstruerad som ett dragspel. Dörren är 240 cm hög. Bredden på dörren är mycket flexibel och den går att dra ut till minst 3 meters bredd. Avståndet mellan stolparna i dörren ökar då. Vi hade en dörrbredd på 186 cm i utfällt läge och det ingår en nedfällbar styr skena som passar till detta mått. Dörren är 37 cm bred när den är fullt ihopfälld. Dörren är mycket smidig och går att bygga in i vägg om man vill dölja den när den inte används. Materialet är vitlackerad stål.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Dragspel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du utveckla ditt spelande? Eller vill du lära dig att spela dragspel? Jag erbjuder privatundervisning för såväl nybörjare samt för de som vill fördjupa sitt kunnande. Mitt namn är Gert Nordstrand och har varit verksam orkesterledare i 30 år och vunnit flera dragspelstävlingar och medverkat i radio och televisionen. Jag är bl.a. musikalisk ledare för Svedala dragspelsklubb. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nacka

Operasångare till festen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Låt oss ta hand om underhållningen på firmafest, 50 årsfest, Bröllop, Event, Julfest, etc. Vi är två erfarna artister- Göran Enegård: Sång och Lena Magnusson: Piano och dragspel. Vårt program består av välkända sånger som: O sole mio, Granada, Till havs, Toreadorarian, My way etc. Välkomna att höra av er om ni har frågor eller önskemål om repertoar (t.ex inför bröllop,dop begravning etc.) Vänliga hälsningar: Göran och Lena Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj