Quantcast
Till salu inom: ”

bullmastiff säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av ändrade familjeförhållanden måste vi sälja vår Bullmastiff/Rottweiler tik Emina. Emina är 1år och 3 månader, hon är tillgiven och vill valltid vara med, men hon klarar sig den tid som behövs. Hon är steriliserad och kommer bra överrens med alla hon träffar även andra hundar. Hon kan behöva en fast hand och en säker ledare därför ser vi helst att DU som köpare har hundvana. Priset är för oss inte det viktiga utan vi vill bara se henne hamna hos en bra familj eller ägare, därför kan ett pris diskuteras senare.
Blandrasvalpar födda den 7/2 2011, 5 pojkar och 4 flickor, tigrerade. Mamman är bullmastiff och pappan OEB. Valparn är uppfödda i hemmiljö med barn andra hundar och katter. Lugna lättlärda hundar, bra familjehund. Båda föräldrarna är friska och snälla. Går utmårkt att träna lydnad men trivs lika bra med att bara lata sig, både inne och ute. Mob:0709571555 Hem:0472-71588 När valparna säljs är dom: vaccinerade vet.besiktigade chipmärkta avmaskade och säljes inte under 8 veckors ålder.
Pga ändrade familjeförhållanden behöver vi finna en ny familj till vår bullmastiffhanne. Han fyller 3 år i maj, är okastrerad, vaccinerad, chipmärkt och har stamtavla samt finns med i SKK. Han är van vid barn, har det för rasen typiskt självständiga lynnet och är i övrigt en snäll, glad och uppmärksam hund. Vi är mycket noga med att han kommer till ett bra och stabilt hem, så det vore bra om du/ni som är intresserade av att bli hans nya familj berättar litegrand om er själva i ett kort mejl så kan vi fortsätta kontakten därifrån. Hör av er via mejl vid andra/fler frågor.
Hej, jag söker ett hem till en Bullmastiff tik, hon är 6 månader, hon är registrerad i SKK. Hon är mycket väl uppfostrad, rumsren, van vid barn, katter och vuxit upp med andra hundar. Hon kan vara i hundgård en kortare stund. Hon är genomgo, söker ögonkontakt och man bara smälter når hon ser upp i ögonen... Jag är imponerad över hur lugn hon är och hon hoppar inte upp på folk och är inte skällig. Jag lägger ut bild när jag laddat kameran, Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på denna guldklimp! mvh Peppa
Har fått hem en tik som varit ute på foder, hon är 2½ år liten söt och väluppfostrad. Tyvär har hon inte haft det så bra så hon behöver ett tryggt hem med mycket kärlek. Hon tycker inte detta med kennel liv är så värst roligt, därför har jag beslutat mej för att sälja henne så hon får det bra nu. Hon är efter HD AD fria föräldrar. Vill ni veta mer så hör gärna av er. Priset går att diskutera om NI är rätt familj för HENNE Tel 0506 32111 mob nr 070 615 48 22