Quantcast
Till salu inom: ”

tibetansk mastiff valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvär sälja våran unghund/valp pga ändrade familjeförhållanden och hon därför inte får den tid hon behöver. Lycka är en korsning mellan tibetansk mastiff och schäfer född 1 augusti. Hon är en trevlig hund i hemmet, hon vill vara nära oss människor och myser gärna i soffan. perfekt gårdshund, då vi släppt henne lös utomhus och hon håller sig kring vårat hus och säger till om det kommer något främmande. Även vid besök hos andra håller hon sig kring det huset. Hon går bra ihop med andra hundar, har träffat alla sorters djur så som häst, kor, får mm dock är hon lite mistänksam i början. En väldigt lyckad hund, dock kräver hon utrymme pga hennes storlek (blir stor), kan därför inte säljas till en lägenhet eller liknande i mindre storlekar. är garanterat hemma och motaglig för telefonsamtal efter kl 19, annars maila.
Denna underbara hanvalp behöver ett nytt hem efter bara en dryg vecka hos oss. Allergier gör att vi inte kan ha honom kvar. Han är mycket lugn, hoppar inte, är trygg i sig själv, jättebra med barn och vuxna samt andra hundar. Han är frisk, är rumsren och har fått åka bil varje dag för att vänja sig vid detta. Född 130106 Ursprung Polen, kennel www.bisurman.pl Hämtad 130420 Chippad Vaccinerad Har exportstamtavla Välmeriterade och friska föräldrar Hälsocertifikat EU-pass Köpt för 12000:- Vill ni veta mer om Tibetanska mastiffer så titta gärna in på någon av dessa hemsidor; www.domkhandro.se www.tibetanskmastiff.se www.svtmk.se Om ni vill veta mer om valpen så hör av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Valpkull planeras till vintern 2011/2012. Mamma är SE UCH, SE V 10 Bod Khyi Skarma Aquila S13958/2008 Ytterligare info om föräldrarna och deras hälsoresultat hittar du här: www.bodkhyi.se Tibetansk mastiff är en självständig hund som fattar egna beslut. Det är en boskaps- och gårdshund som behöver leva med sin flock och sina människor för att må bra. En TM vaktar gärna - och högljutt. En TM klättrar bra - om den vill. En TM gräver djupt - om den har lust. En TM äter sig igenom det mesta om andan faller på. Trots detta är den en fantastisk livskamrat i rätta händer.Det är en hund som passar den erfarne, mogne och prestigelöse hundägaren. Vi ställer krav på våra valpköpare för att försäkra oss om att valparna får ett bra liv. Kraven finns beskrivna på hemsidan under rubriken VALP/köpa valp. Vi återbetalar 10 % av valpprisetvalpen vid 1,5 - 3 års ålder höftröntgas och resultatet registreras hos SKK. Mer om TM hittar du här: www.svtmk.se Välkommen att höra av dig om du är intresserad! Vi följer SKK och rasklubbens rekommendationer. Valparna säljs vid 8 veckors ålder.
Elsa är född den 20/1-2014. Hon är en blandning av Napolitansk och Tibetansk mastiff. Hon blev besiktigad innan hon flyttade till mig, är vaccinerad och chippad. Hon är en jätte go tjej, lugn och trygg. Hon är väldigt social och ÄLSKAR barn. Hon tycker mycket om att gå ute och strosa, leka med leksaker, äta godis mm.. Hon kan sitt, ligg, vänta, snurra runt, varsegod, tränar på att fint. Det känns väldigt jobbigt att lägga ut denna annonsen men jag gör det för att jag tror att det är det bästa för båda mina hundar. Hon är mat aggresiv. (vi har kommit långt med maten men det är när hon äter något riktigt gott hon blir aggresiv emot människor) men emot min andra hund är hon mycket värre, dom har rykt ihop ordentligt i samband med mat situationer. Jag tror att det hade varit det bästa för båda två om Elsa hittade ett nytt hem. Vi går hos en instruktör som hjälper mig att jobba med hennes problem. Krav: Jag vill inte att hemmet redan ska ha djur eftersom Elsa blir stressad och risk för bråk mm runt olika mat situationer. Jag tror att man hade kunnat jobba mycket mer med hennes problem och komma mycket längre utan andra djur. Skicka ett mail. Berätta lite om dig/er samt lämna nummer. (mail utan telefon nummer besvaras ej) Jag kommer vara mycket noga med vart hon hamnar, och jag ser det som ett plus om du har erfarenhet av rasen eller hennes problem.