Quantcast
Till salu inom: ”

tibetansk mastiff valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna underbara hanvalp behöver ett nytt hem efter bara en dryg vecka hos oss. Allergier gör att vi inte kan ha honom kvar. Han är mycket lugn, hoppar inte, är trygg i sig själv, jättebra med barn och vuxna samt andra hundar. Han är frisk, är rumsren och har fått åka bil varje dag för att vänja sig vid detta. Född 130106 Ursprung Polen, kennel www.bisurman.pl Hämtad 130420 Chippad Vaccinerad Har exportstamtavla Välmeriterade och friska föräldrar Hälsocertifikat EU-pass Köpt för 12000:- Vill ni veta mer om Tibetanska mastiffer så titta gärna in på någon av dessa hemsidor; www.domkhandro.se www.tibetanskmastiff.se www.svtmk.se Om ni vill veta mer om valpen så hör av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Elsa är född den 20/1-2014. Hon är en blandning av Napolitansk och Tibetansk mastiff. Hon blev besiktigad innan hon flyttade till mig, är vaccinerad och chippad. Hon är en jätte go tjej, lugn och trygg. Hon är väldigt social och ÄLSKAR barn. Hon tycker mycket om att gå ute och strosa, leka med leksaker, äta godis mm.. Hon kan sitt, ligg, vänta, snurra runt, varsegod, tränar på att fint. Det känns väldigt jobbigt att lägga ut denna annonsen men jag gör det för att jag tror att det är det bästa för båda mina hundar. Hon är mat aggresiv. (vi har kommit långt med maten men det är när hon äter något riktigt gott hon blir aggresiv emot människor) men emot min andra hund är hon mycket värre, dom har rykt ihop ordentligt i samband med mat situationer. Jag tror att det hade varit det bästa för båda två om Elsa hittade ett nytt hem. Vi går hos en instruktör som hjälper mig att jobba med hennes problem. Krav: Jag vill inte att hemmet redan ska ha djur eftersom Elsa blir stressad och risk för bråk mm runt olika mat situationer. Jag tror att man hade kunnat jobba mycket mer med hennes problem och komma mycket längre utan andra djur. Skicka ett mail. Berätta lite om dig/er samt lämna nummer. (mail utan telefon nummer besvaras ej) Jag kommer vara mycket noga med vart hon hamnar, och jag ser det som ett plus om du har erfarenhet av rasen eller hennes problem.
Ev finns ännu en valp kvar. TM är en boskaps- och vakthund med stor intelligens och integritet. Noggrann socialisering utvecklar den till att bli en fungerande och älskad familjehund. Väljer man att leva med en tibetansk mastiff vid sin sida måste man lära känna rasens egenheter och leva i samklang med dem 6 valpar, (5 hanar 1 tik. 3 gold (varav tiken var en) 3 black & tan föddes 1 november. De levereras tidigast vid 8 veckors ålder. Mamma; SE UCH Sierras' Disa Joy to Bod Khyi SE31410/2012 Höfter: B Armbåge: 0. Ögon: friska Sköldkörtel: frisk Pappa: Status Benevoles Taiyang:SE32046/2013 Höfter: B. Armbåge:0 Kennelklubben ställer krav på höftledsröntgen och att friska djur används i aveln. Mer information om rasen, föräldradjuren och kenneln finns på hemsidan. Där finns också de frågor du måste besvara för att vara aktuell som valpköpare. Vi säljer inga valpar för ett boende i lägenhet. Detta är en hund med vaktande egenskaper som behöver ett revir att vakta och patrullera. www.tibetanskmastiff.se För att få veta mer om TM kan du också söka upp FB gruppen TIBETANSK MASTIFF I SVERIGE. Föds upp och säljes enligt SKK rekommendationer och krav. Vid höft- samt armbågsröntgen som utförs mellan hundens 1- och 3- årsdag återbetalas 1500 kr mot kvitto då resultatet bokförts i SKK databas. 27 december är det tidigaste valparna lämnar kenneln för sitt nya liv.