Till salu inom

"bumerang 32 säljes"

Butik Värmlands län
12 år

Bolek & Lolek 1

Hyrahyra.se
Butik

Bumerang

50 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

BUMERANG 32 (likn. Linjett 32)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min båt är välvårdad, väl fungerande och ren. Den har en ny kraftig Volvo-motor, nya dynor, ny värmare, ny extra stor kylbox och fina segel dvs inget som krånglar. Jag har hyrt ut båtar under flera år - både privat och genom RTC-förmedling - och vet vad hyresgäster vill ha för att semestern ska bli lyckad. Vill ni ha en problemfri hyresperiod i en vacker, välseglande, ombonad och trevlig båt med full köksutrustning för fyra personer så välj min båt. Under hyresperioden kan jag nås dygnet runt för att hjälpa till att lösa problem eller ge förslag på ankringsplatser. Seglar även guidade dagturer eller följer med hela veckor om osäkerheten är stor. Rabatt kan lämnas för kortare perioder än vecka. Just nu ledig vecka 27,28,31,32,34 Gå in på http://rtc.se/hyr_bat/boat/3493 för att se lediga veckor och komplett utrustningslista.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bumerang vinterjacka XS inklusive pälskrage

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jackor & Ytterplagg, stl. 32 (XS), dam Svart vinterjacka från Bumerang i storlek XS säljes för 3800 kr inklusive pälskragen. Nypris är 4900 kr. Jackan är knappt använd och säljes pga att den är för stor för mig. För den som bor i Stockholm finns möjlighet att träffas. Den som bor utanför får själv stå för postens kostnader. Jackan är snygg coh fungerar lika bra till vardags som till fest!=) 3 800:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Huddinge

Uthyres Bumerang 32 (snarlik Linjett)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min båt är välvårdad, väl fungerande och ren. Den har en ny kraftig Volvo-motor, nya dynor och nya segel. Jag har hyrt ut båtar under flera år - både privat och genom RTC-förmedling - och vet vad hyresgäster vill ha för att semestern ska bli lyckad. Vill ni ha en problemfri hyresperiod i en vacker, välseglande, ombonad och trevlig båt med full köksutrustning för fyra personer så välj min båt. Under hyresperioden kan jag nås dygnet runt för att hjälpa till att lösa problem eller ge förslag på ankringsplatser. Finns även möjlighet att jag följer med del av eller hela perioden om ni vill. Gå in på http://rtc.se/hyr_bat/boat/3493 för att se lediga veckor och komplett utrustningslista.
9 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strömstad

Bumerang 32, 0rustbyggd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Byggd år 1983 Längd 9,73 m Bredd 2,55 m Deplacement 3,6 ton Blyköl extra förstärkt med rostfria bultar, vikt 1,7 ton Motor Yanmar 2GM 13 hk monterad 1983 Båten är i huvudsak varvsskött En och samma ägare hela tiden I år renslipades botten. Därefter behandlades den med 4 lager epoxy. Mer detaljerad information kan fås via e-post (pdf-fil). Båten finns ca 1 mil söder om Strömstad.
140 000 kr
Blocket.se
Segelbåtar  ·  Gnesta

Bumerang 32 Nr 13

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Till sommaren -10 fixade vi Nya segel, furlex, toa, kylbox, sprayhood, bomkapell, strumpa & "supstuga" Båtkärra, div utrustning medföljer Lys 1,16 Bredd 2,55 Djup 1,65
200 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj