Quantcast
Till salu inom: ”

burberry trenchcoat herr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Oakley

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herrBurberry trenchcoat. Hittar ingen storlek, men är enligt måtten en 48-50. Färgen är melerad, den är i huvudsak grön, men i ljuset skiftar den i blått och brunt. Färgen gör sig alltså inte helt rättvis på bilderna. Jackan har tre små och diskreta fläckar (kolla bilder). Mått från armhåla till ärmslut: 42 cm. Mått från armhåla till armhåla: 58 cm. Mått från nacke till ärmslut: 115 cm. Kemtvättad en gång. Givetvis är man välkommen att komma förbi och titta närmare på den.
Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herrTrenchcoat i nyskick, använd två ggr. Äkta Burberry med löstagbar pälskrage. Bomull utvändigt, viscose i foder och polyester i vadderingen. Reservknappar finns. Storlek medium slim fit, passar 175-185 längd och 65-75 kg. Nypris 9700 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Svart Trenchcoat från Burberry i storlek 46. Inköpt på Ströms och säljs på grund av att den inte längre passar. Plagget har burits i ca två säsonger, och är i gott skick. Insidan är mönstrad i Burberrys klassiska tartan, fast i gråtoner. Mönstret återfinns även under kragen. Nypris var ca. 8000, prisförslag är nu 3000. Kan skickas eller överlämnas vid möte i Stockholmsområdet.