Quantcast
Till salu inom: ”

burberry trenchcoat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trenchcoat

Linköping

Tidigare annonser till salu

Teakbord med svarta detaljer snyggt och smäckert 60-talsbord! Ribbad hylla i svart. Djup 47cm Bredd 75cm Höjd 75cm Pris 700:- Hämtas på Södra Guldheden i Göteborg ---------------------------------------------------- Teakbord med svarta detaljer snyggt och smäckert 60-talsbord! Ribbad hylla i svart. Djup 47cm Bredd 75cm Höjd 75cm Pris 500:- Hämtas på Södra Guldheden i Göteborg ---------------------------------------------------- Båda är i fint skick och säljes på grund av flytt. ---------------------------------------------------- Är även intresserad av att sälja min burberry trenchcoat och köpa något annat så slänger upp en bild på den också. Pris 1500:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Det är verkligen med sorg som jag försöker sälja min Burberry Trenchoat. Jag måste sälja den då den blivit påtok för stor för mig. Den är köpt i Köpenhamn under förra året och använd VÄLDIGT fåtal gånger då jag köpte den under vintertid. Den är som NY! Jag har tags och kvitto på jackan... Storleken är en xs/s passar den som är under 170cm. Jag vill ha 3200kr för den! Maila gärna då jag har rätt fullt upp mitt på dagen!
Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herr Säljer en äkta Burberry trenchcoat. Svepet är obetydligt använt. Inköpt senare delen av 198o-talet. Är i mycket gott skick men kan behöva en kemtvätt då den hängt länge. Storlek 50. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 42 (M), dam En klassisk, dubbelknäppt Burberrytrench till våren. Tyvärr köpte jag fel storlek, de hade inte min inne och jag vet inte hur jag tänkte. Jag är 38-40 upptill och 42 nedtill och 168 cm och den passar nog bättre på någon som är 40-42 upptill och gärna lite längre. Använd en gång, i felfritt skick och garanterat äkta. Köpt på Ströms för 1.5 år sedan, originalpris 10500, nu pallar jag inte dåligt samvete längre och lägger ut den på ett på tok för lågt pris.
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Säljer en helt ny Burberry London trench, taggen sitter kvar och original fodral för förvaring medföljer. Det är en "britton-style", alltså den populäraste: http://se.burberry.com/store/trench-coats/mens-trench-coats/london/prod-37899121-mid-length-technical-cotton-trench-coat/ Som alltid så är burberrys trenchcoatar små i storlekarna. Detta är en 54 men passar mig som normalt har 52 eller 50 perfekt. Självklart är den äkta och finns att beskåda/prova i Hägersten. Säljes för halva priset 4850kr eller till högstbjudande.