Allt till salu inom "äkta burberry väska"

Sortering:
Haninge
2 dagar

Valentino Väska

1 000 kr
Blocket.se
2 dagar

goyard saint luis tote bag

14 000 kr
Blocket.se
Täby
2 dagar

Molo barnryggsäck

150 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Twin Tools polermaskin

1 400 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Pilotväska Samsonite

650 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
15 år

Äkta BURBERRY väska att hyra

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Umeå

Äkta Burberry Snygg väska

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Säljer nu min älskade burberry-väska då jag inte använder den och den bara hänger i garderoben. Väskan är 100 % äkta och inköpt på burberrybutiken i Amsterdam i fjol. Väskan är ganska stor, mäter ca 34x40 cm och perfekt både till fest och för en elegant och lyxig vardag. Väskan är av nylon så lätt att torka av vid ev smuts från vällingflaskor för den trendmedvetna mamman eller vid slask från drinkarna från krogen för partyprinsessan. Väskan är i mycket gott skick då den är sparsamt använd och därav det låga priset. Säljes som sagt pga platsbrist. Medföljer dustbag samt orginalpåse. Mer bilder kan mailas om Du önskar. Kan skickas i Sverige
1 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Täby

Nya resväskor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer ett kit bestående av två resväskor. De såldes till mig under förevändning att de är äkta Burberry, men det är inte min bedömning. Jag säljer dem nu som två helt nya oanvända resväskor (plasten sitter kvar på handtag o dyl), den första en kabinväska med måtten 60x45x20 cm, och till denna en handväska med måtten 35x25x15 cm. Snitsiga väskor i bra bruksskick, för dig som vill ha hållbara nya resväskor och inte bryr dig om äktheten. De ser fina ut, lurar även ett vant Burberry-öga vid första anblicken.......... Finns för påseende och avhämtning i Täby Kyrkby.
2 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Täby

Garanterat äkta Burberry väska

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Garanterat äkta Burberry Prorsum Navacheck Heather väska !!! Säljer min underbara garanterat äkta Burberry väska. Väskan köpt i Burberry Factory Store Hackney England. Använd ett fåtal gånger och i mycket bra skick. Väskan har en innerfack med dragkedja och 3 st mindre utan dragkedja för ex mobilen. Väskan stängs med en dragkedja. SOM NYA- SE BILDERNA!!! Dustbag medföljer. Mått: 34x50x10 cm Märke: Burberry Färg: brun, beige Material: tyg och läder
4 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Täby

1000% äkta BURBERRY Malika väska

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Underbara, garanterat äkta BURBERRY väska !!! Säljer min underbara Äkta Burberry Malika väska. Färg: ljus brun Material: läder Original dustbag medföljer Väskan är i super fin skick och har använts endast få gr. Väldigt ren, utan repor eller märken. Lampo dragkedja. Innerfoder i burrberrys klasiska mönster. Väskan har en innerfack med dragkedja och 2 st mindre utan dragkedja för ex mobilen. Väskan stängs med en dragkedja. Mått Ca: Bred-46cm; Höjd- 32cm; Djup-7cm; Axel dropp-34cm. Har många bilder på den så det är bara att höra av sig. Pris går att diskutera vid snabb afär.. !!!
4 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Landskrona

Snygga Burberry & Chanel till bra pris

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två stycken Burberry väskor som jag inte har använt är i äkta skinn med Burberrys logga, Original. Gott om utrymme. Pris väska 1: 850 kr Väska 2: 1150kr Snygg Chanel väska i äkta skinn med logga, Original. Den är oanvänd. Gott om utrymme för det nödvändiga. Pris: 950kr Först till kvarn! Jag kan diskutera pris vid snabb affär eller om du ska ha mer än en väska.
850 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj