Quantcast
Till salu inom: ”

mini buster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mini Buster.

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en mini Buster från 1978 med dubbla motorer, en 20hk Mercury som servades i höstas och en el motor som funkar fint. Jag har använt båten till fiske så de sitter spöhållare och ett billigt ekolod som visar djupet. båten är inte i original färg utan den har varit gul från början och efter de svart och nu blå. En perfekt båt för fiske i sjöar, åar eller inomskärs. De följer med trycktank ankare och en 30km/h kärra som är från 2005. Priside 15000kr
Mini Buster i kanonskick. Komplett med nya åror. * Längd: 3,6 meter. * Bredd: 1,2 meter. * Godkänd för 4 personer. * Godkänd för upp till 15 HK motor. * Aldrig bottenmålad. * Har använts mycket sparsamt i insjö * Samma ägare sedan båten var ny. * Stadig och lättrodd. * Perfekt båt att transportera då båten är lätt och utan problem kan hanteras av 2 personer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
"Liten men naggande god" alu-båt med Mercury 9,9kW, årtal okänt men 80-tal är en god gissning. Buster Mini är en fantastiskt trevlig båt, lätt men stadig och går fint även i lite sjö. Planar lätt med 2 vuxna, med lite möda även med 3. Allt fungerar väl, båten har en del tecken på sitt långa liv i form av repor och småbucklor. Säljes inkl. Laxå-trailer (30 km/h) som vi köpte ny 2006. Åror och gammal bensintank följer också med.
Mini Buster -80 tal ------------------------------- OBS! Säljer inte vagnen. Styrpulpet. Renoverad med ny plåt i akterspegel, delvis skrov & köl. Svetsade nitar. Ny relingslist. Målad utvändigt och upptill utvändigt samt sitsar. Båtplyfa i skrov. Johnson 15 -96 ------------------- Följande är nytt sen Juli. Packningar i bränslepump. Impeller. Växelhusolja. Tändstift. Startsnöre, handtag. Slang och "blåsa" till tank.
Längd 3,88 Bredd 1,44 vikt 105 kg Rek motor 2-8 För 3 personer Plats för bensindunk Helsvetsat skrov Patenterad länsventil Vattenavstötande toftbelägg Om företaget Vi Säljer Yamahas motorer från 2,5 hk och uppåt. Busterbåtar. Yamarins cross modelen i aluminium. Sandströmbåten.