Quantcast
Till salu inom: ”

buster rs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna aluminiumbåt säljes i det skick den är. Den är i behov av en del åtgärder. Skrovet reparerat med svetsning av tidigare ägare. Vatten sipprar in långsamt. Ca 20 liter per vecka då båten låg i vatten förra säsongen. Annars en bra båt för dagsturer och fiske. Släpkärra som är ombyggd för att passa båtens mått ingår i köpet. Vänligen, kontakta mig per mejl. Jag svarar inte i telefon under arbetstid.
Säljer nu min Buster rs som är i mycket fint skick. Båten är bottenmålad och servad varje år,omlackerad för 2 år sedan, båten är en 95:a och motorn är en Yamaha F50 från 96 med powertrim. Det går utmärkt att köra Div vattensporter. Eftersom motorn är en 4takt så drar den minimalt med bränsle. Ring eller Maila /Mvh Robban Längd: 4,50 Bredd: 1,72 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min Buster RS med 50 hk Yamaha. Det är en kanon aluminium båt som innebär minimalt med underhåll. En fantastisk båt för bad, fiske, vattenskidor, gör ca 35 knop. Motorn har renoverats för 18000kr 2009 men ej gått mycket sedan dess. Det ingår båttrailer med elektrisk vinch. Passa på att göra ett klipp och njut av båtlivet. Blir din för endast 29500kr så Välkomna att höra av er via mail eller telefon.
Buster RS -96 Mercury 50 ELPTO -96. Populär, bra och lättdriven aluminiumbåt från Finska Buster! Utrustning: Badstege, Bottenmålad, Brandsläckare, Båge runt ruta, Ellänspump, Eluttag, Hajfena, Knopmätare, Lanterna runtomlysande, Motorlås, Sidoräcken, Varvräknare, Vindskärm. Längd: 4.90 m. Bredd: 1.97 m. Vikt: 330 + 93 = 423 kg. Pris : 59.000.-. www.rodinsmarin.se 0522-99885.