Quantcast
Till salu inom: ”

butiksklocka dörrplinga dörrklocka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! dags och sälja stationära då jag inhandlat en bärbar. Det är en grym speldator som klarar alla nya spel utan minsta problem, har spelat WoW på högsta inställningar. Datorn är 5 månader gammal och garanti finns i minst 7 månader till. Inköpt för 7800 för BARA burken. Det som sitter i burken är: Processor: Intel i5 750 @ 2.67 ghz (4 CPUs) Ram: 4GB ddr3 1600mhz Game series Grafikkort: Geforce GTX 460 butiksklockat 1 GB Hårddisk: Western digital 160gb 7200 RPM Moderkort: MK Gigabyte GA-P55A-UD3 ATX, S1156, 4xDDR3 Windows XP original Pris: 5500kr vid snabb affär. Skärm, mus och tangentbord ingår.
Fischer i samarbete med Italienska kulturinstitutet. 1996. Illustrerat pappband. 122 sidor. Italiensk. Väckte sensation i hemlandet och såldes i miljonupplaga. "Jag stod framför Angelinas port och hann nätt och jämt ringa på dörrklockan innan han kom dit. Jag började skrika och ropa på Angelina, medan han sparkade och drog i mig. Civilingenjören tittade ut och frågade vad som stod på. - Det är Annetta! Angelina! Hjälp mig! Han tänder döda mig! Hjälp! Hjälp! Jag skrek så högt jag bara kunde, så att själva skräcken i min röst skulle få honom att hjälpa mig..." Lara Cardella - en av Italiens unga, arga författare skriver om sin hemby på Sicilien där kvinnoidealet ligger madonnabilden nära. Vi får följa tonårsflickan Annetta som känner sig utanför och inte kan förlika sig med det kvinnoideal som råder. När hon återigen blir utsatt för misshandel och incest flyr hon, flyttar hemifrån och kan äntligen börja leva sitt eget liv. Lara Cardella skriver klart och rakt på sak. Boken, som på italienska har titeln Jag ville ha byxor, väckte sensation och sålde i miljonupplaga. Den har översatts till ett dussin språk och har filmats.
Porttelefon med videoskärm säljes i oanvänt skick Endast uppackad och provad Kvitto och garanti ca 4-5 mån Komplett i kartong Se vem som står utanför dörren utan att det syns i något dörröga. VL-VDP/C3-C är en porttelefon med 7" TFT bildskärm där du ser påringaren i realtid. Den vädertåliga utomhuskameran ansluts enkelt via kabel till bildskärmen för en störningsfri bild-, ljud- och ringsignalöverföring. Tvåvägs röstkommunikation möjliggörs via de integrerade mikrofonerna i både kameraenheten och bildskärmsenheten. Tryckknappen på kameraenheten fungerar som en dörrklocka och aktiverar direkt bildskärmen för att visa vem som står vid dörren. Via bildskärmsenheten kan även styrning av elektroniskt dörrbleck utföras. Vid knapptryckning skickas DC12V på två kablar för styrning. Med integrerad mörkerseendefunktion (Nightvision) fungerar systemet lika väl kvälls-/nattetid som på dagen. Upp till 3 monitorenheter och 3 kameror kan anslutas till detta system. Ifall extra monitorenhet ansluts kan systemet även användas som snabbtelefon/interntelefon. Pris:900:- + ev frakt
Butiksklocka / Dörrplinga / Dörrklocka