Quantcast
Till salu inom: ”

cadillac soffa säljes

Soffa

Örebro
Soffa

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tänkte sälja min cadillac de ville. jag var inne besiktigade den i sep 10,ua. jag har bytt en busning i framvagn, nytt motor fäste höger sida och packboxar i bakaxeln. och har gjort hjulinställning. nya däck lacken är ej helt hundra. men den är rak i plåt. det ända som är rost är höger fram skärm o vänster bak skärm, som man stör sig på. rätt bra krom o inredning. alla el hissar funkar och soffan. sterio kan med följa vid smidig affär. nås på telefon..obs stor prutare behöver inte ringa.ÄR EJ BEHOV AV PENGAR. mvh
Orörd Cadillac från det soliga Carlifornien, kom till Sverige 2007 från Oakland Ca. Jag har ägt bilen i 3 år och kört mycket lite. Justering av bromsar och byte av däck är det som behövs för att tuta o köra. Lite rost men solblekt lack, soffor behöver omklädsel, men i stort en mycket bra bil. Bensin åtgång 1,56l /mil ! Big block 427. Säljer med en tår i ögonvrån pg av att jag inte har garage och kan inte se bilen stå ute året om. Säljes till rätt person som vill ta hand om en fin Cadillac. 55000:- /0736-802434
Hej, nu är det dags att sälja bilen efter som den används för lite. Det sitter 472:a i den som fungerar riktigt fint fast de är ett grenrörsläckage, har endast gått 5900 mil! Med helt ny generator, växlar gör den också som den ska. Elsoffa, elhissar, rear defog och ac som blåser riktigt kallt. bra mönster i däcken. sliten i lacken och lite halvsliten soffa i fram. annars går den riktigt bra, mjukt och fint efter vägen och bromsarna är kanon. Svensksåld, besiktad till 2014 05 31 utan anmärkningar. Endast telefonsvar! Bilen står i Lima, Bvsa. Mvh olle!
SEK 2000 (nypris 12500) Vit, fräsch, härlig Cadillac fåtölj från Hemmet Slitstark, avtagbar klädsel som kan kemtvättas Ingår fotpall med dyna samt 2 st kuddar Storlek fåtölj Bredd 120 cm Höjd 70 cm Djup 100 cm Sittsdjup 80 cm Storlek fotpall 70x70 cm Höjd inkl. dyna 40 cm Säljes pga. flytt Finns även tillhörande soffa för SEK 3000 (se bild)
Säljer våran underbara och vackra Cadillac. Det mesta på bilen är renoverat. Bl.a. Motor ca 250 mi. Nytt elsystem. Hydralsytemet till fönster och soffa. Det mest av kromet. Nya däck med org, kapslar. Radion ombyggd till FM band plus aux uttag. Inredningen. Hela framvagnen. mm, mm, mm. Bilen måste ses och upplevas. Den är lackad i den vackra färgen Maroon reed. Väcker enorm upståndelse vart man än är med bilen. Säljes till högstbjudnde ev byte mot billigare Cadillac plus pengar.