Quantcast
Till salu inom: ”

canvas tält tipi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tältet som är ca 30kvm har används av mig vid mina meditationssessioner och är i mint condition plus. 6,25 meter i diameter och ca 6meter högt. Info Tältduken är av bomull (15oz All-Weather army duck canvas), som är handmålat och har motiv i konstnärs akrylfärg. Medföljande regnkappa gör att inget vatten kommer in i tältet vid häftiga ösregn. Tältet har golv är sammanfogat med innertältet så det inte blir något kalldrag. Tältpinnarna (slanorna) är av norrlands gran och är först handslipade sedan värmeimpregnerade i ändträet med en blandning av tjära, linolja och alkohol Jag säljer tältet endast för att jag är i behov av större och flexiblare lösning. Tältet är uppställt vid Österlen under sommaren, och visas efter överenskommelse.
Säljer helt nytt oanvänt Tipi-tält / lektält från Alice & Fox. Säljes pga platsbrist. Alice & Fox Lektält Tipi Blå/Vit är ett fint indiantält med öppningsbart fönster och en öppning som kan knytas upp. En fin inredningsaccessoar till barnrummet och en rolig plats för skojiga lekar och mysiga sagostunder. Obs! Endast för inomhusbruk. Mått: H160 x B160 cm. Tältpinne: 183 cm. Vikt: 18 kg. Material: Canvas, 100% Bomull. Miljövänlig färgning och fritt från AZO. Tvättråd: Handtvätt. Nypris 1499kr
Ett perfekt lektält för barnen eller för barnsliga vuxna som vill kura ihop sig lite. Material: canvas + FSC-märkt trä. Vikt ca 6kg. Mått: B: 5 sidor x 80 cm H:183 cm. CE-märkt. Ej lämpligt för barn under tre år. Endast handtvätt. Inköpt på Granit. Mycket populärt & ofta slutsålt så passa på att fynda. Helt nytt. Ligger ouppackat så det är i nyskick! Nypris: 1099:-. Hämtas i Kävlinge. Betalning via Swish på plats föredras!
Sebra spjälskydd av tyget Forest Blå är ett heltäckande och stadigt spjälskydd från danska märket Sebra. Yttertyget är tillverkat i ekologisk bomull och fyllningen består av fast skum för bästa möjliga stabilitet och hållbarhet. Skyddet passar bra till Sebra Kilisängar. Detta är använt i cirka ett år och kan tvättas i maskin. Har ej gjort det själv därav det låga priset. Mått: H 30 x B 4 x L 345 cm Nypris: 799 kr säjes för 450 kr Granit Tipi Tält lektält i offwhite canvas (har legat på ett förråd ett halvår och behöver tvättas). Ena träpinnen är trasig men nya rundstavar finns att köpa i bygghandeln för en 50-lapp. Prutat och klart, skambud under detta accepteras ej Mått: Ø120x183cm Nypris: 1099 kr Säljes för 500 kr https:/www.granit.com/product.html/talt-ute/inne-canvas HÄMTAS I CENTRALA KUNGSBACKA SKICKAS EJ
Säljer ett tipi tält i nyskick ifrån Granit. Mått: B:5 sidor x 80 cm H:183 cm Skickas ej! Kan däremot tas med till Frölunda torg vissa dagar!