Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten bokhylla visingsö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Helsingborg
Bokhylla

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Carl Malmsten Bokhylla i 5 sektioner "Visingsö". Bokylla i 5 separata sektioner. Vitmålad (original). Modell 1 (4 st): Överdel med hyllplan. Underdel med dörrpar och bakomliggande hyllinredning. Modell 2 (1st): Överdel med hyllplan. Underdel med lådor. Mått per sektion: 80 cm bredd, 190 cm höjd, 40 cm djup. Mycket fint skick bortsett från mindre färgslitage på ett hyllplan i modell 2. Nyckel till skåpen finns. Endast hämtning på plast i Stockholm, skickas ej.
Bokhylla med skrivklaff, lös överdel med 3 hyllplan, underskåp, vitmålad, "Visingsö" CarlMalmsten. Nycklar finns Artikeln går att boka utan köptvång och är den på lagret kan den köras till våra butiker i Stockholm , Hammarbysjöstad, Bergshamra eller Årstadal för 35 kr. Vi kör inte mellan butiker i Stockholm i dagsläget som regel men i vissa fall kan vi göra undantag. VI har körning på särskilda dagar till olika butiker så vår personal meddelar er vad som är möjligt . Det går också att boka till lagret i Stjärnhov men även där finns undantag så fråga vår personal så hjälper vi er så gott vi kan. Logistiken är krävande och därför hoppas vi att ni har förståelse för att det inte alltid går till alla butiker. Kontakta oss för mer information. Se fler objekt på www.refurn.se Skick: Välanvänd med färgsläp,repor och märken. Mått: Bredd: 105cm, Djup: 17-42cm, Höjd: 195cm Uppge artikelnummer 44251.
Carl Malmsten bokhylla "Visingsö" från 1950 i orginal röd färg. Fint skick men några skador i färgen. Mått: 100x195x42 (BxHxD) Pris: 3000 kr
Önskar köpa bohylla Visingsö Vit.
Carl Malmsten bokhylla Visingsö säljes pga platsbrist.