Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten soffa samsas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffa och fåtölj i den otroligt vackra modellen Samsas, ritad 1960 och är för många det man mest förknippar med Carl Malmsten. Soffan är 3-sitsig och både soffa och fåtölj är i orginalklädsel i en fantastisk blågrå färg. Ryggen på soffan är skadad i tyget som syns på bilden. Vi har inte brytt oss om att laga det då det inte syns när soffan står mot väggen. Originalpris för soffa samt fåtölj är ca: 40 000:- Begärt pris: 18 000:- eller högstbjudande. ***FÅTÖLJEN SÅLD. SOFFAN SÄLJES NU FÖR 10 000:-***
Carl Malmstens soffa Samsas i perfekt skick säljes. Soffan är i ett vackert och slitstarkt rött tyg med randiga inslag. Se andra fotot för detaljered bild på tyget. Soffan är i helt felfritt skick och helt utan renoveringsbehov. Det finns inga fläckar på tyget och sitsen är helt intakt och inte på något sätt "nedsutten". Om du gillar soffan så som du ser den på bilderna kommer du också att gilla den när du ser den i verkligheten. Ring helst 0733 805944 eller 08 805944. Läser email oregelbundet.
På 1960-talet designar Malmsten den klassiska soffan Samsas som kanske är den möbeln vi mest förknippar honom med. Soffornas soffa tycker många. Formen ger ett enkelt men elegant intryck, vilket endast ett fåtal andra soffdesigner har lyckas åstadkomma. Han var en fantastisk formgivare och hans livsfilosofi avspeglas tydligt i hans design. I Malmstens värld skulle en möbel väcka känslor och ge intryck - inte bara vara möbel. Samsas soffa i original säljes i ljusgrått tyg med mycket fin lyster. Pris 4 900 kr eller högstbjudande. Nås på telefon 0705-46 10 87, 031-210375 eller e-mail.
Carl Malmsten-soffan Samsas i mycket gott skick. Klädd i tyget Freja 201 rödrosa (med inslag av orange och aprikos). Soffan är en tresitssoffa, 183 cm bred, 91cm hög och ca 80 cm djup. Benen är troligen i bok och 22 cm höga. Soffan är inköpt på Svenssons i Lammhult under andra halvan av nittiotalet men mycket sparsamt använd och är så gott som i nyskick. 14 000 kr eller bud. Hör av Er via mail/telefon vid intresse eller frågor. Soffan finns på Näs i Kinna.
Carl Malmsten-soffan Samsas i mycket gott skick. Klädd i tyget Freja 201 rödrosa (med inslag av orange och aprikos). Soffan är en tresitssoffa, 183 cm bred, 91cm hög och ca 80 cm djup. Benen är i bok och 22 cm höga. Soffan är inköpt på Svenssons i Lammhult under andra halvan av nittiotalet men är mycket sparsamt använd. Soffan finns att beskåda i Gamla Masthugget i Göteborg. Hör av Er via mail/telefon vid intresse eller frågor.