Quantcast
Till salu inom: ”

carlsson högtalare oa5 sonab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Högtalare

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer här ett par Carlsson / Sonab högtalare enl. bild vilka är sålda en gång i tiden av Milow Radio i Malmö Alla element är hela vad vi kunde se ( de följde med i ett annat köp )provspelade låter ok, fast lite mer bas skulle de haft ( smaksak ). Provlistning kan ordnas vid seriöst intresse, skickas helst inte på grund av vikt / storleken . Angiven pris eller högre bud gäller, dolda tel.num besvaras icke
1. Sonab OA5 typ 2 högtalare 1500 kr Fungerande retrohögtalare i bra skick med den klassiska rundstrålande och reflekterande principen som utvecklats av Stig Carlsson. Träfaner och metallnät är helt. Träslaget är troligtvis (palisander/jakaranda). Mått: 24 x 61 x 43 cm Har även en del LP skivor till salu som är "direktgraverade" grym dynamik - grymt ljud.
Ett par Sonab Carlsson högtalare OA5 Typ2 i jakaranda. Original handbok samt dokumentation medföljer liksom kabelsats. Klassiska högtalare med endast en ägare.
Ett par fina Sonab OA5 säljes billigt. Som synes på bilden så har dom olika träslag. Jag vet inte varför det är olika träslag, jag har fått dom själv för många år sedan. Betala gärna med Paypal eller Payson.