Quantcast
Till salu inom: ”

carpe diem sängar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn säng

Norrköping
Dubbelsäng

Borås
Säng ben

Hässleholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Carpe Diem Sandö som absolut ny, säljes pga utomlandsflytt. Sängen har stått i sommarhus (är svensk boendes i Danmark med sommarhus i Sverige, så sängen är mkt lite använd). Vi kommer till Sverige imorgon söndag, så sängen måste avhämtas imorgon. Mått: 160x200cm, färg grå och med de klassiska "champangeglasfötterna" som på bilden. Nypris då sängen köptes (ca 6 år sedan) 46000, idag kostar den ny 52000 - nu 6000kr!!!.....först till kvarn!
Två stycken Carpe Diem sängar (ställbara) Bredd 105 cm Längd 210 cm Höjd 53 cm 3 år. En Medium och en Fast. 1. Bäddmadrass Exclusive med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. Naturlatex 3. Tvärställt pocketspringsystem [13 cm] 4. Trögelastiskt bottensegment 5. Pocketspringsystem [9 cm] 6. Klämskydd 7. Träram i svensk furu 8. Klädsel Mörkbrun från Pelle vävare 9. Eleganta stålben (champagne)
Hej! Säljer nu min fina kompletta Carpe diem säng med bäddmadrass pga av flytt. Måtten är 180x210 och den kostade drygt 33.000:- ny. Vill ni ha sänggaveln så hänger den också med, men det var inget som tillhörde sängen från början utan den har jag köpt till extra. Sängen står i Sköndal och det är alltid någon hemma så det är bara slå en signal och titta förbi. Sängen är som ny. Mvh Niclas
2st Sultan Svaneholm 105*200 cm + 2st Carpe diem exclusive bäddmadrasser. Sängarna är ett par år gamla och har haft sängöverdrag som skydd hela tiden. Medium fasthet på båda. Mkt bra skick. Till dessa kommer två exclusive bäddmadrasser från Carpe diem som endast är 3 år gamla. Org pris för dessa är ca 11.000 kr. Tygfärgen på dessa är beige/chenile. Sängarna har oljade ekben 18cm. OBS!! Endast 1st säng+bäddmadrass kvar. Priset för sängen som finns kvar är 700:-
Stuga i Lysekil Välkommen att bo i vår gäststuga som är jättecharmig! Den är utrustad med kök och dusch samt sovloft med carpe diem säng. Här finns även en bäddsoffa så stugan rymmer totalt 4 personer. För att förstärka myskänslan ytterligare så har vi även satt in en öppen spis som sprider god värme i stugan. Ni har en uteplats där man kan sitta och ta det lugnt vid fint väder och stranden ligger bara 3 minuters gångväg bort. För mer info ring 0761-645952 eller maila. Välkomna!