Quantcast
Till salu inom: ”

carpe diem bäddmadrass säljes

Sängar

Nyköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängar

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

-Dubbelsäng från svenskt kvalitetsmärke, Carpe Diem Beds of Sweden. Två resårbottnar á 90 cm + en tjock och bekväm bäddmadrass. Medium mjuk Ena resårbotten har tyvärr blivit lite skavd på tyget vid flytt, döljs dock lätt med ett resårlakan. Inkl träben Mått: 180x200 cm Pris: 4500 kr, nypris 20 000 kr -3-sitssoffa från MIO i fint skick. Inköpt 2007. Kan användas som extrabädd då den är väldigt djup. Superbekväm! Mått: bredd 270 cm djup 105 cm Pris 2500 kr, nypris 14000 kr Ring eller maila om fler bilder önskas! Hämtas i Sickla, rök- och djurfritt hem
Säljer vår 3 månader gamla Lars Wallin säng. Storlek på sängen är 180x210 & hårdheten mjuk / medium. endast säng säljes dvs sockel, bottnar, plymå samt bäddmadrass. Nypris på dessa delar är ca 73000 då sängen är 210 lång. Vill ni ha en av världens snyggaste och skönaste säng till en mkt förmånligt pris? Då är detta sängen för er! Sänker nu priset för att slippa allt prutande, billigare hittar du inte!! FÖRST TILL KVARN MED PENGARNA! Ring!
Säljer min välbevarade och bekväma Carpe Diem resårsäng för 3800 kr. Den har använts som gästsäng och jag säljer den pga flytt till lägenhet. Måtten är 120 x 200, och mjukheten är medium. Om du vill, får du bäddmadrassen (som är nytvättad) på köpet. Sängen finns i centrala Lund. Ring eller maila, men var snäll och lämna namn eller telefonnummer om du mailar.
Säljer min Carpediem säng inkl ben, pga flytt, den är helt ställbar, ljusbeige, 105 cm bredd, bäddmadrassen är i medium, en helt underbar säng, ny pris idag 39,500 kr. Jag har ett sött vitt pottskåp till som jag kan skicka med till den som så önskar, pga flytt behöver jag få sålt sängen så snart det går, så jag sänker priset ytterligare till 8,000 kr el högstbjudande. Det är inget fel på sängen den är i fint skick.
Carpe Diem säng 160*200cm i fint skick säljes. Ull / Mörkgrå. Den ena sängen är fast och den andra är medium. Gemensam Bäddmadrass för båda sängarna medföljer om så önskas. Snygga passande grå ben med aluminiumfot. Kostar just nu 29.080:- på exemeplvis SOVA-butikerna med 6-8v leveranstid http://www.sova.se/ramsaengar/koster-160x200 Sängarna säljes nu för 5.000:- Finns att hämta på Dalagatan, Vasastan i Stockholm. Gärna redan under dagen. Finns annonsen kvar så finns sängarna kvar. Först till kvarn!