Quantcast
Till salu inom: ”

carport med förråd ritning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soff bord

Göteborg
Hyllsystem

Sundsvall
Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ELLER SÄLJES 1.295.000kr JÄTTEFINT HUS I VINKEL MED ALTAN BYGGT 2007 BRASKAMIN. KÖK OCH V-RUM I ETT MED RYGGÅSTAG/TAK UPP I NOCK. STORT WC/D MED PLATS FÖR TVM OCH TT ETT STORT OCH TVÅ MINDRE RUM ENDAST GARDEROBER I DET STORA RUMMET. INGET GARAGE/CARPORT ELLER FÖRRÅD. KALLHYRA + DRIFT EGET ABONNEMANG EL/VATTEN TILLGÅNG TILL POOL, BASTU, MINIGOLF OCH TENNISBANA. BASTU ÖPPET ÅRET RUNT VARJE VECKA. SNÖRÖJNING AV VÄGAR SKÖTS AV SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN. FAST ARBETE, INGA BETALNINGSANMÄRKNING. DEPOSITION KRÄVS OM 25.000kr INFLYTTNING SEPTEMBER 2012 MAILA FÖR RITNING RING FÖR ÖVRIGA UPPGIFTER
Vi utför allt inom mark och anläggningsarbeten Anläggning Färdigställande av tomter Renovering Dränering av husgrunder och markytor Slamavskiljare och Infiltrationsanläggningar/markbädd Hus och kabelschakter VA-arbeten Husgrunder Markstensläggningar Murar Asfalt Vattenkonst och dammar Pooler Planteringar Grästurf Ritningar/skisser Rådgivning Snickeriarbeten Utbyggnad Altangolv Soldäck Skärmväggar Plank Staket Pergola Uterum Förråd Fasadbyte/renovering Fönster/dörrar Carport Interiör Kök Våtutrymmen Golv trä/laminat Rivningsarbeten Vatten, brand och inbrottskador
Rymlig och så gott som insynsskyddad lägenhet i Hanemåla by säljes. Stort vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa med utgång till stor balkong som vetter mot skogen. Ett stort sovrum med garderobsvägg och ett mindre barnrum/kontor. Egen ingång med rymlig hall med klinkers, samt en möblerbar hall våningen upp. Badrum med badkar och separat grovkök med tvättmaskin & torktumlare. Bra storlek på kök med diskmaskin & kyl och frys i fullhöjd. Nya golv i sovrummen, hall och kök! Förråd utanför ytterdörren samt vindsförråd ingår. Möjlighet till carport (150kr/mån) OBS! Ritningen på bilden är spegelvänd. 85 000 eller högstbjudande Inflytt 1 feb eller enligt överrenskommelse. Hör av dig till mig om du vill ta en titt! Nås både på mail eller mobil (tänk på att ange korrekt mailadress eller telnr då du skickar mail för att kunna få svar tillbaka)!
Rejäla stommar från 4000 kr. Vi tillverkar friggebodar, växthus, förråd och carportar mm. Från 2 till 30 kvm, finns i lösvirke, moduler eller helt färdiga. Vi ta gärna emot egna idéer, skisser och bilder. Allt material har hög kvalitet kommer från svenska skogar. Tillverkning sker i Småland. Ni får en offert och ritning från oss. Konkurrenskraftiga priser. Vi har billig frakt i hela Sverige. Maila gärna eller ring. Vi har stort urval i butiken.
4 rok 90kvm trähus i vinkel, Byggt 06/07 av Willa Nordic AB på en hörntomt om 820kvm med skog och djurliv in på knutarna. Golvvärme i tvs/wc/d, oljefyllda el-element i övriga rum. Idag saknas vitvaror i huset men vid tillträde hade vi tänkt oss nya Mielemaskiner DM, SPIS MED UGN, FLÄKT, K/F TVM & TT . Men braskamin fins, plankgolv från tarkett (parkett) i plank, klinker i entré och våtrum, helkaklat i stort wc/d. Mkt bra std ingen har bott i huset. Utvändigt har vi tänkt att leverera friggebod för att ha som förråd oisolerat och det kommer i uppsågat material med ritning för att själv bygga. (vi kan hjälpa till med detta om man önskar) Det finns plats till carport eller garage sidan om huset. Priset nedan har vi satt som indikation, ni kan lägga bud fram till den 31 juli då skall huset säljas om inte vi har kommit överens med ngn köpare. Typ köpa som det står till ÖK pris, hjälp med att bygga upp både friggebod, förråd och garage. Sånt kan vi alltid prata om. Inom gångavstånd finns tillgång till pooler barn & vuxna, bastu, lekplats, tennisbanor, minigolf mm.mm. Samfällighetsförening 2.800kr/år maila eller ring för mer info, ritning mm. Vinterbilder är från Nationalpark som ligger i området.