Quantcast
Till salu inom: ”

coop förråd säljes

Uthyres

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi har bestämt oss för att hyra ut vårt 1 1/5 plans hus som ligger i ett barnvänligt område i Ystad. Huset består av 2badrum var av ett är nyrenoverat, stort nyrenoverat kök, 1 sovrum/lekrum nere samt stort vardagsrum i fil med utgång till trädgård och inglasat uterum. Ovanvångingen består av 3 sovrum och ett stort vardagsrum samt en stor klädkammare. Garage med förråd tiilhör. 3min gång avstånd till Ica/ Coop Bra med bussförbindelser och nära till hållplats. Svarar endast på mail, där ni gör en kort beskrivning om er själva. Vid intresse mailar jag gärna bilder.
Nu ska ja sälja min etta i Sallyhill pågrund av flytt till större lägenhet. Perfekt studentlägenhet eller första boende. Kokvrå och sovalkov. Stabil hsb förening (brf bingen) Lugnt område. Låg månadsavgift. Tvättstuga i källaren och solarium. Förråd på vinden. Tar ca 5-10min till mittuniversitetet och 15-20min att gå till stan. Bra bussförbindelser. Nära till både coop och ica. Inflyttning enligt överenskommelse. Pris 165000:- eller högstbjudande
3:a på Enskiftesgatan 108 i Lambohov, stor balkong, öppen planlösning samt torktumlare och tvättmaskin i lägenheten. Dessutom tillgång till privat förråd i direkt anslutning till lägenheten. Bostaden är belägen ca 100m från Lambohovs centrum där t ex Coop och Apotek finns. Också nära till både Bygärdesgatan och Storskiftesgatans busshållplats. För dig som är student eller som arbetar på universitetet är bostaden optimal då det tar 5min att cykla och ca 15min att gå. Önskar byta mot etta i områdena T1, Vasastan, Gottfridsberg.
Om fastigheten Här finns kontorsrum för både det större och mindre företaget. Rum från 12-25 kvm, alternativt 1170 kvm för den som vill driva Kontorshotell. Kontor i mycket bra skick, parkettgolv och ljusa väggar. Gott om wc, konferensrum och förråd. Ljus och öppen lokal med fönster i tre vänderstreck. Omgivning Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken, Sundbyberg och Bromma flygplats. Närservice Ett flertal resturanger ligger inom gångavstånd. Närhet till Coop Stormarknad, Willys, City Gross, K-Rauta, Ekesiöö m.m. Hotell med konferensanläggning finns i området. Kommunikation Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Lokaltyp Kontor 1170 m²
Öppen planlösning med kök och vardagsrum som en helhet. Ett sovrum och toalett nära ingång (idealiskt för lite större barn). De två andra sovrummen med badrum mitt emellan i andra delen av lägenheten. I badrum finns det plats för både tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten har parkettgolv. Balkong mot lugn innergård och liten balkong mot framsidan/gata. Indraget 100MBit fiber för Internet samt tv via bredband. Tvättstuga i källaren där det också finns garage, cykelrum och förråd. I samma kvarter ligger dels ett bageri&konditori samt Lidl (mittemot ligger Coop). Nära till mängder av restauranger.