Quantcast
Till salu inom: ”

bygga förråd ritning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Verksamhetsområde Underhåll består av 159 medarbetare uppdelade på åtta enheter. Processunderhåll Fiber, Processunderhåll Energi, Bygg, Transport, Förråd & Service, Projekt/Konstruktion, Teknikservice MEK samt Teknikservice ELINDA (el, instrument & data).Som arkivarie/ritare kommer du att tillhöra vår projekt-/konstruktionsavdelning som bl a ansvarar för att upprätthålla CTA, Centraltekniska arkivet.Dokument och anläggningsobjekt registreras i en databas där dokumentregistret just nu innehåller ca 50 000 ritningar, varav 40 000 digitala. Även brukets övriga dokument registreras där.I arbetsuppgifterna ingår bl a: Ansvara, upprätthålla och utveckla hanteringen av dokumentationenAllmänt arkivarbete, utsökning, utsorteringTillämpningsansvarig för dokumentregistretStödja konstruktörer och projektledare med kompetens i dokumentationsfrågorHa allmän Auto Cad kunskap för revidering av ritningar Ex. uppdatering av avdelningsplaner samt upprätta as-built ritningar Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning mot mekanik på eftergymnasial nivå. Tidigare erfarenhet av arbete med teknisk dokumentation är meriterande.Då vår organisation är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökande.Tjänsten är tillsvidare, heltid, dagtid. Låter det intressant? Kontakta Lars Lundén, Projekt/Konstruktionschef, telefon 0499-154 69. Facklig företrädare för Unionen, Håkan Olsson, telefon 0499-151 66 och för SI, Sven Persson, telefon 0499-151 49. Välkommen med din ansökan senast 26 februari 2011 via länken nedan.
Ett trevligt radhus byggt i svensk regi, beläget i Nerja på solkusten i Spanien med Europas bästa klimat, 5 mil öster om Malaga. Tot.yta:91m2. Bottenvåningen består av vardagsrum med öppen spis och terrass, komplett kök och gästtoalett. Övre våning 2 sovrum anslutna till terrass och balkong, badrum med dusch och tvättmaskin. Söderläge och havsutsikt och 500 m till den populära Burrianastranden. Utbyggnadsmöjligheter finns på ca 30 m2 under huset, som gör det möjligt till en extra lägenhet eller förråd.(ritningar finns). Komplett parabolutrustning för mottagning av SVT WORLD. Garage disp. Mycket låg årskosnad endast 2000kr/år. Lätt att hyra ut. Radhuset visas under febr-mars mån.
Takvåning på Wallingatan, stenkast från Drottninggatan. Huset byggdes 1859-1866 efter ritningar från Albert Törnqvist, denna unika lägenhet är i vinkel högst upp där takbjälkarna tagits fram för att matcha gammalt mot modernt. Golvyta över 80 m2, lägenheten har en öppen planlösning där kök och vardagsrum möts i harmoni. En av förråden nyttjas som kontor. Läget är så bra att stadsbruset inte märks av, men pulsen ligger in på husknuten. I hyran ingår tvätt- och diskmaskin. Badrummet är helkaklat med golvvärme. Lätt att få tid i tvättstugan.
Om fastigheten &qout:Snickeriet&qout: byggdes 1940 som lådsnickeri för LM Ericssons transportbehov. Allt material skeppades i trälådor på den tiden. Här fanns också ett finsnicker i som arbetade med ädla träslag, bla gjordes intarsior i eleganta telefonprodukter. Idag inrymmer byggnaden toppmoderna kontorslokaler med öppen planlösning, stor takhöjd och mycket dagsljusinsläpp, Om lokalen Ta chansen att verkligen sticka ut - med ett eget hus på Telefonplan. Det tidigare Snickeriet, som byggnaden fortfarande kallas, är unikt eftersom det i princip är det enda huset på Telefonplan där en hyresgäst har möjlighet att hyra hela huset. Snickeriet är byggt 1940 i vacker funkisarkitektur och har gott om fönster, flera taklanterniner och generös takhöjd. Hela huset präglas av en härlig känsla av ljus och rymd. Idag har vi gjort om lokalerna för att passa olika typer av kontorsverksamhet. Snickeriet har två våningar, med ingång på den övre våningen där du möts av en välkomnande reception. Det övre våningsplanet är anpassat för kontorsverksamhet medan nedervåningen används till pentry, pausrum och förråd. Här finns även möjlighet till lastintag. Läs mer i Presentation med ritning. Parkering På Telefonplan finns ett P-hus för 450 bilar och markparkering för ca 500 bilar. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området.   Närservice I kvarteret och de närmsta omgivningarna har flera olika servicefunktioner vuxit fram. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du det mesta som du behöver en vanlig vardag. Här finns bland annat apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, frisör, kemtvätt, närlivs och pressbyrå. Söderbergs bageri med originalinredning från 1939 är värt ett besök för gott bröd och härliga bakverk. Här ligger också populära restaurang Landet, sushirestaurang och pizzeria. I Konstfack finns deras egen restaurang Vita Havet. I samma byggnad ligger även Restaurang Tellus som är omtyckt och välbesökt. Här finns också SATS gym. Kommunikation Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 15 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån går det anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka fem minuter. Lokaltyp Kontor 1698 m²
Vid Håslövs ängar ligger detta hus om ca 50 m2 samt sovloft och förråd. Byggår 1929. Mkt vackert läge med utsikt över vattenriket. 1270 m2 friköpt tomt med enskild vatten/avlopp. Renovera eller bygg nytt. Ritningar på tillbyggnad finns. För mer info kontakta mig. Tillträde enl ök.