Quantcast
Till salu inom

"mallar ritning väderkvarn säljes"

Stockholm
Igår

Snart nyutexaminerad byggin...

Blocket.se
Kristianstad
Igår

Allt inom Bygg, Målning, Re...

Blocket.se
Danderyd
Igår

Soffa Andreea design

3 000 kr
Blocket.se
Butik Västervik
Igår

Havskryssare, Olle Enderlei...

460 000 kr
Blocket.se
Härjedalen
2 dagar

Exklusiva timmerhus , attef...

971 600 kr
Blocket.se
Mörbylånga
2 dagar

Salongsbåt cg pettersson

460 000 kr
Blocket.se
Butik Borås
2 dagar

Fritidshus, Attefallshus me...

Blocket.se
Mark
2 dagar

Casal k190 -77

12 345 kr
Blocket.se
Butik Ovanåker
2 dagar

Flispanna Fröling T4e

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Data, IT och elektronik  ·  Västmanlands län

Mallar, utbildning och support

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sliter du ditt hår för att datorerna tar för mycket av din tid? Slösa inte mer tid nu! Kontakta oss nu! Vi hjälper dig med att bli mer effektiv inom IT. Vi skapar mallar som underlättar ditt dagliga arbete. Vi kan utbilda dig och ditt företag inom office-packetet på plats eller i vår fräscha utbildningslokal. Vi hjälper dig även med support inom mjukvara och nätverk. Känner du att det här är mitt i prick? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
0 kr
Blocket.se

Driftsupport med erfarenhet av ritningar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Academic Work söker för kunds räkning en Driftsupport på heltid. Vår kund är ett av Sveriges ledande service management företag med över 8 000 medarbetare och en omsättning på ca 3 miljarder kronor. De erbjuder ”kringtjänster” till företag och offentlig sektor, d.v.s. effektiva servicetjänster inom bl.a. vending, städning, måltider, fastighetsservice, kontor och konferens och evenemang. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos kund. Arbetsuppgifter: Som Driftsupport kommer du att arbeta i ett AutoCad baserat program som används för inritning av objekt för att kunna kalkylera och arbetsplanera städuppdrag. Företaget erbjuder dig en unik möjlighet att utveckla dina färdigheter inom ritningar och kalkylering och samtidigt vara en del av ett drivande och trevligt team. Du kommer till exempel att: • Arbeta med inritning av städytor (AutoCad baserat program) och göra underlag för städkalkyler och arbetsplaner. • Arbeta med konvertering av filer från ett DOS-system.
0 kr
CareerBuilder.se

Väderkvarnarna

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Albert Bonniers, Stockholm. | 1998 | Limhäftad / Pocket. | [2] s., s. 5-257, [1] s. ; 18 cm | 91-0-056802-3 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: “Låt en konstkritiker heta Donald Johansson.” Så inleds Arne Sands “Väderkvarnarna” från 1962 - och det är som om hela romanen sedan växer fram ur detta antagande: att en konstkritiker heter Donald Johansson. Hjälten står allt mer vanmäktig inför det faktum att allt omkring honom tycks vara frukter av en överhettad inbillning - och kanske inte ens hans egen! I sina försök att orientera sig i tillvaron - och i den labyrintiska jugendvilla som han kommit för att studera - liknar han mest en Don Quijote i sporrsträck mot Kafkas slott. Arne Sands roman är en av de märkligaste i den svenska efterkrigslitteraturen: lika uppsluppen som förtvivlad, lika dum som intelligent. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.
47 kr
Bokbörsen.se

Malla handlar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Rabén & Sjögren | Utg. 2013. Ej o.u. | Kartonnage. | 32 s. | 9789129688177 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Malla får gå alldeles själv och handla. Hon håller portmonnän i handen och väntar på sin tur. När hon har handlat ska hon gå samma väg tillbaka. Påsen är lite stor bara. Och den är tung! Varför måste hon handla något så tungt? Dumma mormor, tänker Malla. Det kör ihop sig lite för Malla, men ur misstagen växer mognaden. Eva Eriksson har skapat en fin klassiker, som nominerades till Augustpriset när den kom ut första gången. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
100 kr
Bokbörsen.se
Hobby  ·  Luleå

Mallar och ritning till väderkvarn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trämallar, 2 snurrstativ i metall och ritning till väderkvarn för trädgården. Ring och ge ett bud Kontakt endast på telefon
0 kr
Blocket.se