Quantcast
Till salu inom: ”

cavi-lipo maskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Air Skier

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi ändrar inrikting på verksamheten och avyttrar därför vår Cavi-Lipo. Cavi-Lipobehandlingar innebär fettreducering/cellulitbehandlingar genom kavitation. Maskinen är svensksåld och kommer ifrån Skinrex. Utbildning av svenska generalagenten ingår! Maskinen säljs med ett års fabriksgaranti och uppgraderad till den senaste versionen. Även en vibrationsplatta ingår! Läs mer på www.cavilipo.se Välkommen att höra av er både via telefon och mail!
Nu har du chansen att starta en egen terapeut verksamhet med bra möjlighet till egen försörjning. Jag har varit Cavi-Lipo terapeut i Kristianstad, men har beslutat att avveckla detta på grund av ändrade arbetsförhållanden. Cavi-Lipomaskinen är nyinköpt för ett år sedan. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Du kan läsa mer om Cavi-Lipo på www.cavilipo.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Perfekt för att starta upp eget företag. Nu säljer vi vår Cavi lipomaskin. Cavi lipo är den säkra metoden som förstör fettceller och kan forma kroppen.Ingen hudpenetration, ingen konvalescenstid, snabb och kostnadseffektiv behandling, inga biverkningar, säker behandling, inga komplikationer. Lägsta värmeutveckling ger effektivaste(Kavitationen)behandlingen. Cavi lipo har patenterade lösningar. Cavi lipo är FDA registrerad Cavi lipo är CE godkänt. Metoden stöds av ett flertal medicinska studier, som bekräftar funktioner. Mer än 150 st. nöjda terapeuter i Norden Maskinen använd 2år på klinik.