Quantcast
Till salu inom: ”

cavi-lipo maskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi ändrar inrikting på verksamheten och avyttrar därför vår Cavi-Lipo. Cavi-Lipobehandlingar innebär fettreducering/cellulitbehandlingar genom kavitation. Maskinen är svensksåld och kommer ifrån Skinrex. Utbildning av svenska generalagenten ingår! Maskinen säljs med ett års fabriksgaranti och uppgraderad till den senaste versionen. Även en vibrationsplatta ingår! Läs mer på www.cavilipo.se Välkommen att höra av er både via telefon och mail!
Nu har du chansen att starta en egen terapeut verksamhet med bra möjlighet till egen försörjning. Jag har varit Cavi-Lipo terapeut i Kristianstad, men har beslutat att avveckla detta på grund av ändrade arbetsförhållanden. Cavi-Lipomaskinen är nyinköpt för ett år sedan. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Du kan läsa mer om Cavi-Lipo på www.cavilipo.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Perfekt för att starta upp eget företag. Nu säljer vi vår Cavi lipomaskin. Cavi lipo är den säkra metoden som förstör fettceller och kan forma kroppen.Ingen hudpenetration, ingen konvalescenstid, snabb och kostnadseffektiv behandling, inga biverkningar, säker behandling, inga komplikationer. Lägsta värmeutveckling ger effektivaste(Kavitationen)behandlingen. Cavi lipo har patenterade lösningar. Cavi lipo är FDA registrerad Cavi lipo är CE godkänt. Metoden stöds av ett flertal medicinska studier, som bekräftar funktioner. Mer än 150 st. nöjda terapeuter i Norden Maskinen använd 2år på klinik.
Fettreducering med Cavi-lipoCavi-Lipo är en ny teknik som använder ultraljud för att helt förstöra fettcellerna. Behandlingen är helt smärtfri och innefattar INGA injektioner eller andra ingrepp i kroppen Resultat direkt. Mellan 2-6 cm minskar kunden per behandling. Behandlingen kan ske på alla ställen där det finns underhudsfett, vilket kan innebära såväl buk, lår, armar, och kärlekshandtag, som ansikte och hals. Utöver detta behandlas även celluliter. En behandling tar ca 30 minuter. I köpet/övertagandet ingår en Cavi-lipo maskin samt en vaccumsugmaskin som stramar upp huden samt hjälper kroppen i processen. Vi hjälper till med utbildning samt även support första tiden. Kostnad för en behandling ca: 1000 kr Kostnad för övertagande: 171.000 alt 4038 kr / månad
Cavi-Lipo Använder en patenterad teknik för att förstöra fettceller med ultraljud. Behandlingen är effektiv på underhudsfett. Cavi-Lipo då fokuserad behandling kan utföras utan att oönskad värmeutveckling uppstår. Shape Är en vakuummassage utrustning som utför snarlika behandlingar som Velashape / LPG. Den har 3 handenheter varav 2 enheter med roterande rullar och en handenhet speciellt framtagen för ansiktes massage. Utrustningen erbjuder mängder av behandlingsformer som muskel & bindvävs massage, cellulitbehandlingar, vitaliseringsbehandlingar eller hudföryngring. Utrustningen passar in i verksamheter inom hud & kroppsvård. Maskinerna säljes i paket Cavilipo nypris 173,750kr Shape 161,250kr Leasing går att ordna 3846kr/mån inkl moms. Utrustningarna levereras med ett 6 månaders serviceavtal. Referenser lämnas efter förfrågan. Utrustningen finns i Uddevalla men kan även visas i Stockholm