Quantcast
Till salu inom: ”

cheers soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grattis

Södertälje
Bäddsoffa

Helsingborg
Skinnsoffa

Göteborg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi möblerar om och säljer vår fina Brunstad märkessoffa Fantasy. Sits och stomme är klädd i tyg Cheers Uni Kitt, ryggkuddarna i tyg Cheers Stripe Kitt. Kuddarna är klädda i samma tyg, Cheers blommig. Nackkuddarna är flyttbara. För mer info om soffan läs mer på www.brunstad.no. Soffan är 6 år och kostade ny cirka 40 000 kr, du köper för endast 11 000 kr. Den är hel och ren i ljust beige tyg som är avtagbart och tvättbart. Sittpall medföljer. Kom och se den i Höllviken söder om Malmö.
Säljer min Cheers soff grupp pgd av att jg ska köpa en större soffa. dom är köpte för ca 3-4 år sedan för ca 15000kr Jag vill ha 4000kr för soffan och fåtöljen. Det finns en till fåtölj hemma hos min far i karlstad om intresset finns kan jag åka och hämta den men då vill jag ha 5000kr för allt Pris kan diskuteras vid snabbbt affär. Mvh victor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska nu sälja min soffgrupp av märket Cheers i skinn. Kan möjligtvis gå med på ett byte om du har en fin U-soffa / divan soffa i samma prisgrupp. Väldigt fin, välskött och i jätte bra skick. 3 sits soffa+ 2 breda fåtöljer Mjuk och fluffig. ca 2 år gammal, inköpt på PK,S möbler Borlänge 2012. Ny pris 16,900. OBS: Hör ej av dig om du inte är seriös! Skicka helst sms eller mail då jag kan ha svårt att svara på samtal.
Hi, I am moving out of town and need to sale this sofa bed urgently. It has been used only 3-4 times and it looks brand new. Price for a new one in IKEA is SEK 1895. I am selling it for SEK 500. For a description of the sofa, see:http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S99840084/#/S19849187 Send me a message if interested. You need to pick it up. Cheers, Carina
Säljer min mycket snygga skinnsoffa tre sits med en fåtölj och hela gruppen är så skön. Möblerna är fem år gamla men ytterst lite brukade så det är väldigt fräsch känsla på möblemanget. Möblerna är i mycket välvårdat skick och soffgruppen finns i Nässjö. Märket är CHEERS. Bild på fåtöljen kan mailas över. Vid snabb och smidig affär så ingår ett trendigt svart tv-bord med glasdörrar. OBS! Prutare och bytesförslag gör sig inte besvär. Vill ha en snabb process med köparen så det blir avgörande.