Quantcast
Till salu inom: ”

choklad maskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

kolla denna länken det säger allt http://www.corporatecoffee.com.au/coffee-machines/coffee-vending-machines/3/84 Italiens stolthet, Bianchi Gaia Espresso säljer jag nu, jag har haft den i 3 månader knappt. Men nu har jag uppdaterat mig och köpt en golvespresso maskin istället. Du kan göra Choklad Cappuccino WienerMelange Café au lait Kaffe Kaffe med mjölk Espresso Tevatten Ni kommer att älska den precis som jag älskar den. Ny pris för den här härligheten är 29.999kr men jag säljer den för ett kanon pris 17.000kr men pris kan diskuteras vid en snabb affär. skicka mail eller ring det är lättast på mail då jag är på jobb hela dagarna.
FÖRDELAR + Hög noggrannhet. + Robust och lättanvänd våg. + Stor och tydlig display. + Enkel räknefunktion. + Batteri eller väggadapter. + Snygg design. + Mycket bra pris. Den perfekta kombinationen av bra funktion, snygg design och ett lågt pris. Vågen är idealisk för vägning det mesta, tex metaller, pulver, mjöl, kaffe, choklad, mm. Den passar utmärkt i de flesta servicesammanhang men är även perfekt för kontor och hem. art.nr: memjkh Pris exkl moms: 1500:- Frakt ingår! Kan hyras eller delbetalas!
NY Bosch Tassimo kapselmaskin. Vit. Ligger ouppackad i sin kartong med bruksanvisnigar. Fick denna, men jag har redan en espressomaskin. Du kan hämta den i St Eriksplan. Obs! Mycket bra pris för en helt ny kapselmaskin! Först till kvarn! Jag säljer den till den som hämtar den först. Läs mer om maskinen som gör espresso, cappuccino, latte, bryggkaffe, the, choklad, chailatte osv. http://www.tassimo.se/upptaeck/utbud-av-tassimo-maskiner/t20/893
Ord.pris: 885kr (http://www.elgiganten.se/product/hem-hushall/kaffe-espresso/PICCOLOBLACKC/dolce-gusto-piccolo-kapselmaskin-svart) En smart kaffemaskin som kan göra en mängd olika kaffevarianter, té och choklad. Denna espressomaskin kommer med 15 bars tryck som automatiskt regleras via kapseln för ett perfekt resultat varje gång. Väldigt enkel att använda då du smidigt trycker på startknappen och drar handtaget mot varm eller kall dryck. Plattformen för koppen kan justeras för olika storlekar och enheten kommer med avtagbar vattenbehållare på 0,7 liter. Maskinen slår av sig automatiskt efter 20 minuter för högre säkerhet.
Hej! Säljer en helt ny (oanvänd) kapselmaskin Dolce Gusto DeLonghi- röd färg. En smart kaffemaskin som kan göra en mängd olika kaffevarianter, te och choklad. Du kan även välja mellan varma och kalla drycker. Maskinen kommer med 15 bars tryck. Väldigt tyst. Plattformen för koppen kan justeras för olika storlekar och enheten kommer med avtagbar vattenbehållare på 1,3 liter. Väldigt snygg och mycket enkel. Medföljer några smakkapslar. Säljes då jag fått dubbelt i födelsedagspresent. Kan vid överenskommelse hämtas i Helsingborg.