Quantcast
Till salu inom: ”

comet 26 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Rymlig norskbyggd familjebåt 1981 m.akterruff. Motor Volvo Penta MD 22 , 59 hk år 1994. Längd 7.8 m ( löa m.badbrygga 8.2 m) Bredd 3.07 m Djup 0.9 m Vikt 2.3 ton Gångvärme, kylskåp, gasolspis, VHF, 3 ankare mm. Hemmahamn Björlanda Kile Båtplats kan överlåtas 3 år.
Den perfekta familje båten med gott om utrymme. Rejäla bäddplatser för upp till 8 vuxna i för och akter kabin.Generösa utrymmen för en bekväm tillvaro ombord. Motor: Ford 4 cyl 74 hk. Bränsletank 270 liter Sötvattenkyld 3 st batterier Kylskåp Gasol spis med ugn Fendrar o förtöjningslinor Stävstege Stor badbrygga med stege Ankare Livboj och Hansalina Brandsläckare Wallas värmare Ekolod Kompass GPS Vårrustad och klar för sjösättning inom kort. Båten finns i Kovikshamn(Kungälv) För mer info ring Kent Olsson.
Motor Perkins 50 hk diesel Tillvår: 1993 GPS och DGPS kopplad till navigations-program I PC. Framåtseende ekolod. Ny rostfri sanitetsinstallation med elpump. Nya bateriladdare. Nya Tyresöbockar. Rörställning.
Rymlig norsktbyggd familjebåt 1981. m.akterruff. Motor Volvo Penta MD 22 - 59 hk , år 1994 Längd 7,80 ( löa 8,20 m. badbrygga ) Bredd 307 Djup 90 Vikt 2300 kg Hemmahamn Björlanda Kile , Göteborg. Båtplats kan överlåtas 3 år.
Comet Consular Services är marknadsledande i Norden inom vårt verksamhetsområde konsulära tjänster med 25 års erfarenhet i visum- och legaliseringsbranschen. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo med drygt 80 medarbetare totalt. Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.cometconsular.com.ArbetsbeskrivningTill företagets huvudkontor i Stockholm, med nya och ljusa lokaler belägna centralt i Wenner-Gren Center, söker Comet Consular Services nu en säljare som ska ansvara för företagets expansion på den svenska marknaden. Du kommer att arbeta i ett nordiskt säljteam, men vara ensam säljare i Sverige. Därför måste du vara van att arbeta självständigt. Du kommer att bearbeta nya såväl som befintliga kunder. Dina kunder kommer i huvudsak att vara mellanstora till stora kunder som arbetar med import och export, inom olika branscher. Då företaget är i en tillväxtfas kommer det att finns mycket goda möjligheter att utvecklas på företaget. Tjänsten kommer att innebära resor i hela landet, med tonvikt på storstadsområdena.Vem är du?Det här är en chans för dig som har siktet inställt på att göra affärer. Du är en entreprenör och förstår vikten av att odla långsiktiga kundrelationer. Du har tidigare arbetat med försäljning av tjänster och känner dig redo att ta ett kliv in i ett större sammanhang. Du är trygg i din säljarroll och vill fortsätta att utvecklas som yrkesman/kvinna. Du är strukturerad och har god affärsförståelse. Du har en synnerligen god förmåga att bygga relationer på olika nivåer i affärslivet. I mötet med kunden är du lösningsorienterad, kreativ och har förhandlingsvana. Vi tror att du har någon teoretisk utbildning med dig i bagaget t ex från IHM. Det här är en tjänst där du kommer att få användning av alla delar i din utbildning. Alternativt har du en gymnasieutbildning och mycket god säljerfarenhet. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både muntligt och skriftligt. Din datorvana är god och du har självklart körkort.KontaktpersonSkicka in din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Nygårds på telefon: 08-764 26 53 från och med vecka 32. Intervjuer och urval kommer att ske med start den 8 augusti. Välkommen med din ansökan!