Quantcast
Till salu inom: ”

coop cyklar logan bellevue säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kungs cykel

Malmö
Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en rejäl Logan Bellevue svart 28 tum damcykel med 3 växlar och handbroms. Den har kjolskydd, bekväm sadel och löstagbar cykelkorg. Inga lampor. Jag köpte cykeln på COOP Forum 4 augusti men har inte cyklat så mycket på den som jag hade tänkt. Den har förvarats i cykelgarage. Nyskick! Kvitto med garanti och ramnummer finns kvar. I priset 1500 kr ingår inte cykellås. Med ordentligt lås = 1700 kr. Ring, sms:a eller maila. Finns annonsen kvar finns cykeln kvar! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1st Barncykel Logan Bellevue storlek 20 med 3 växlar, (shimano). Hand- och fotbroms. Vinröd färg Inköpt hos Coop år 2013. Har alltid stått i förråd när den ej använts. Cykeln är i bra skick, och har inte använts särskilt ofta. OBS! Cykelljus saknas då den aldrig brukats på kvällar. Brukar gå att finna för en runt en 50-lapp på Biltema eller Harald Nyborg Nypris 1495:- Prisidé: 900:-
Jag har en ny svart Logan Bellevue herrcykel som är 90% monterad i kartongen. Samma som på bilden. Info: 28"tum däck,58 cm ram, 3 shimano vxl, fot&handbroms, lås, ljus med batteri, osv. Den har butikskvitto med två års garanti. t.o.m januari 2015 Ord pris:2500kr på coop forum Mitt pris:1400kr. Helst kontakt via SMS eller e-mail.
Jag har en svart Logan bellevue herr cykel som är ny monterad&oanvänd Info: 28"tum däck,58 cm ram, 3 shimano vxl, fot&handbroms, lås, fast korg, ljus med batteri, osv. Den har butikskvitto med två års garanti. t.o.m januari 2015 Ord pris:2500kr på coop forum (omonterad, utan korg&ljus&lås) Mitt pris:1600kr eller högsta bud.
Logan Bellevue flickcykel 20 tums hjul med 3 växlar Shimano. Cykeln är i nyskick helt utan skador. (Nypris 1495 kr på COOP).