Quantcast
Till salu inom: ”

logan cykel 16tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En blå Logan barncykel 16 tum säljes för 250 kr. Cykeln är använd av två barn, men har mycket kvar att ge, den är i bra begagnat skick. Jag nås lättast via sms eller telefonsamtal. Stolen finns i centrala Knivsta för avhämtning. Eftersom jag är trött på personer som prutar, så är jag tydlig på en gång, priset är 250 kr och inget annat. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej! nu vill jag sälja den här fina cykeln har du en liten tjej på ca 5 år, som ska lära sig att cykla? då är detta den perfekta cykeln för dig, fakta om cykeln: 16" logan junior. utrustning: ringklocka, reflex fram+bak, cykelkorg, färg:vit-rosa STÖDHJUL KAN INGÅ OM SÅ ÖNSKAS PRIS: 400,SEK eller bud FÖR MER INFO RING ELLER MAILA RING EFTER KL 16
Två barncyklar (cyklar, pojkcyklar) 16 tum säljes. Båda cyklarna funkar bra och är klara att användas. Den vänstra är en Logan i nära nyskick. Den har alltid förvarats inomhus (under tak). Pris: 300 kr Den högra är en Monark i bruksskick. Sadeln har några lagade hål och skärmarna har lite ytrost. Pris: 300 kr Cyklarna finns i Hjuken utanför Vindeln. Transport kan ordnas till Vindeln eller Umeå.
Säljer en barncykel av fin kvalitet. Den är väl använd men fungerar bra. Två av mina barn har lärt sig cykla på den. Bland annat är handtagens gummiskydd avskavda och handbromsen lite kärv (fast jag har oljat den). En cykel som är för fin för att slängas. Men billig att köpa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, jag säljer ett par cyklar för barn de är i bra skick och säljer de pga av köp av en större cykel. Apollo 20 tum , färg vit. Fotbroms Frambroms 3 växlar Pakethållare Ringklocka Reflex fram och bak. Korg framtill. Bra skick. Pris: 1000kr Cykel Nr2 Logan 16 tum, färg röd. Fotbroms Handbroms Pakethållare Ringklocka Reflex fram och bak. Bra skick. Pris: 250kr Finns att hämta i Råcksta, Vällingby.