Quantcast
Till salu inom: ”

cykel 16tum logan coop forum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Peak cykel

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Här säljer vi en cykel för pojke, svart-silver Logan 16 tum ”Space Agent”. Fotbroms och handbroms, pakethållare. Inköpt på Coop Forum i april 2009 för 799 kr (priserbjudande för medlem). Finns kvitto! Använd av ett barn, den höger cykelhandtag är sliten (efter att ha cyklat omkull – se bild i vänster hörnet, det är lätt at byta), annars i fint skick, funkar perfekt. Mejla vid intresse! MVH, Margareta och Martin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Logan (Dr. Dragon) 16 tum. -Köpt på coop forum 2010. -Säljes pga fel storlek för våran pojke. Är endast prov cyklad. -Blå/vit -Handbroms på framhjul och fotbroms på bakhjul. -Handbok finns. säljer den för 500kr. Enklast att nås via telefon.
Med 1 växel. Utrustad med handbroms fram och fotbroms bak. Köptes på Coop Forum för ett år sen, 1 års garanti kvar. Stödhjul finns också om så önskas.
Våra tvillingar har växt ur sina cyklar. Märke logan rider med 3 växlar, 16 tum. Inköpta på Coopforum i Malmö för 1395:- st nu endast 350 /st
Vit barncykel med fotbroms, pakethållare, korg och handbroms (i nuläget urkopplat men går att fixa direkt), 2 år gammal. 16'' och använd för en 4-åring. I bra skick med normalt slitage. Tyvärr har dock gummit längst ut på ena handtaget gått sönder (se bild), varför jag har satt ett lågt pris. Märke Logan köpt på Coop Forum.