Quantcast
Till salu inom: ”

cykel 16tum logan coop forum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
Bra cykel

Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Här säljer vi en cykel för pojke, svart-silver Logan 16 tum ”Space Agent”. Fotbroms och handbroms, pakethållare. Inköpt på Coop Forum i april 2009 för 799 kr (priserbjudande för medlem). Finns kvitto! Använd av ett barn, den höger cykelhandtag är sliten (efter att ha cyklat omkull – se bild i vänster hörnet, det är lätt at byta), annars i fint skick, funkar perfekt. Mejla vid intresse! MVH, Margareta och Martin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Logan (Dr. Dragon) 16 tum. -Köpt på coop forum 2010. -Säljes pga fel storlek för våran pojke. Är endast prov cyklad. -Blå/vit -Handbroms på framhjul och fotbroms på bakhjul. -Handbok finns. säljer den för 500kr. Enklast att nås via telefon.
Med 1 växel. Utrustad med handbroms fram och fotbroms bak. Köptes på Coop Forum för ett år sen, 1 års garanti kvar. Stödhjul finns också om så önskas.
Våra tvillingar har växt ur sina cyklar. Märke logan rider med 3 växlar, 16 tum. Inköpta på Coopforum i Malmö för 1395:- st nu endast 350 /st