Quantcast
Till salu inom: ”

corona värmare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Corona RX-2385 Air sensor fotogen värmare. Köptes i fjol då vi behövde lite extra värme i våran lägenhet men nu är värmen fixad och värmaren står bara och samlar damm. Air sensor Finns på den så den bryter om syre nivån blir för låg och tipp skydd finns oxå råkar man stöta till den så den faller slocknar den direkt Nypris 1995:- 10 Liter lysfotogen medföljer kommer ej ihåg vad fotogenen kostade köpte 15liter så den har bara eldat upp 5 liter. Paketpris nu 1500:-
Detta runda spabad är anpassat för 5personer! Platsernas utformning passar de flesta då de har olika massage och sittdjup. Den runda designen gör att den blir enkel att placera och smälter in på olika platser. Utrustat med bl. Gecko kontrollsystem och värmare. (från Kanada) Jets från Dragon Fly för den allra bästa massagen. De senaste tystgående och energisnåla pumparna. Riktigt välisolerad och anpassad för vårt kalla klimat. Isolerlock och frakt ingår! Klicka på länken nedan för att läsa fullständig produktinformation! Passa på att boka upp detta spabad. Finns i lager inom kort.
Detta runda spabad är anpassat för 5personer! Platsernas utformning passar de flesta då de har olika massage och sittdjup. Den runda designen gör att den blir enkel att placera och smälter in på olika platser. Utrustat med bl.a: Balboa kontrollsystem och värmare. Jets från Dragon Fly. De senaste tystgående och energisnåla pumparna. Riktigt välisolerad och anpassad för vårt kalla klimat. Lucite akryl. (Från USA) Se blid 5 för fullständig produktbeskrivning. Utställning finns i Jönköping Avbetalnings alternativ med Wasa Kredit finns. (36månader räntefritt)
Corona fotogen värmare på 2300W.