Quantcast
Till salu inom: ”

nytillverkad ark tältark trappark säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en Beta Ark - 04 till salu. Den går som en klocka, startar i alla väder! Toppar 65 km/h, alltså dragen variator-ring. Den skickas med ifall att man inte vill köra så fort, med variator ringen på gör den runt 55. lite tråkiga defekter: trasig bensin mätare, nån snorunge hade lite kul, men med ork så fixar man det på nolltid! Lite repor på sidan, sedan förra ägaren trillat. annars ska det inte vara något, det är en jätte härlig moped att köra med, grym acceleration. har säkert glömt något, men det är bara att fråga på! Ring eller maila, jag kollar mail dagligen,. EU Moppe. Billigare vid snabb affär!
Biljetter till The Ark Tisdag 12 juli kl. 20:00 EventInfo: Stad - Sövde Arena - Sövde Amfiteater På scen - 20:00 Ståplatser! Pris: 395 kr/st - Ståplats Tips: Beställ mot faktura och betala 14 dagar efter ni fått hem biljetterna! ---> Beställ säkert och bekvämt i vår WebShop! (Betalning via kort, faktura, delbetalning Klarna konto, Internetbank, PlusGiro eller postförskott. Biljett skickas antingen med rekommenderat brev eller hämtas på kontoret i Göteborg.) Alltid 100 % äkthetsgaranti på biljetterna! BiljettShop.se är ett registrerat företag med F-skattsedel. Mer information finner Ni på vår hemsida: www.biljettshop.se Kundtjänst Mån-Fre 09:00-17:00 Tel Sthlm: 08-559 26 111 Tel Gbg: 031-36 08 111 Mob: 0762-49 38 43 Skype: BiljettShop.se Facebook: facebook.se/biljettshop
Hej! Har 3 st konsertbiljetter till Håkan Hellström och The Ark som spelar i Helsingborg på Sofieros slott den 4:e augusti. Eftersom vi tyvärr inte kommer att kunna åka dit så får någon annan chansen att köpa biljetterna här till ett billigare pris! Köpte dem för 485:-/st, säljer dem nu för 350:-/st eller alla 3 biljetterna för 900:-!!! Biljetterna kan skickas med posten! Köparen står för porto.
På grund av oväntat jobb kan jag tyvärr inte gå på the arks konsert i Sövde den 12:e juli. Jag säljer därför min biljett till högstbjudande. Biljetter till The Ark Tisdag 12 juli kl. 20:00 insläpp klockan 18.00 EventInfo: Stad - Sövde Arena - Sövde Amfiteater På scen - 20:00 På biljetten står det att det är onumrerad sittplats, dock är det ståplats som gäller. Jag köpte min biljett via biljettshop.se och dessa bekräftade att det inte är sittplats trots att det är det som står på biljetten. Det är som ovan nämnt onumrerad ståplats som gäller. Pris: Högstbjudande! (ps. orsaken till överstrukningarna på biljetten är att ingen stöld av biljetten ska kunna genomföras)
Wild Outdoor pimpelark för tre personer. Tältark med pulka och dragstång. Tre fönster en ingång, kan mörkläggas. Kombinerad bänk med förvaring på hela 485 liter. Pulkans storlek: 31cm djup, 185 cm lång, 96 cm bred. Invändig tält lägsta höjd 160 cm Vikt med dragstång ca 43,5kg Golvyta 180 x 160 cm enkel att justera. Lätt snabb och enkel hantering. Pris: 6000 + moms.