Quantcast
Till salu inom: ”

crescent barnvagn begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Glitter

Umeå
Barnvagn

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Säljer 2st barnvagnar Svart Crescent m300. En allt-i-ett vagn. Liggdelen gör man smidigt om till sittdel. Det finns även medar så man lätt kan göra om vagnen till vagga/babysitter. Vagnen är jättesmidig att fälla ihop och tar väldigt lite plats. Pris 1100kr Blå Emmaljunga citycross. Klassisk och rejäl sittvagn. Man kan även köpa till en mjuklift så kan man även använda vagnen som liggvagn. 900kr Båda vagnarna är i bra begagnat skick med småskavanker men dessa påverkar inte funktionen. Vi har varit supernöjda med dem båda!
Vår lilleman har nu bestämt sig för att inte vilja sitta längre utan bara gå :) Barnvagn med märket Crescent. Svart med röda detaljer. Går att sänka ryggstödet till nästan helt liggläge (stort plus) Korg under och ficka med dragkedja bak. Höj och sänkbart fotstöd. Bifogar även regnskydd (brios) och en "åkpåse" som hör till barnvagnen. Barnvagnen är i ett begagnat skick men lika bra som en ny :) Pris: 600 kr
Crescent Classic (ligg- & sittvagn) För barn upp till cirka 3 år. Bra begagnat skick. Ny varukorg (2012) 2 liggdelar medföljer. Crescent Regnskydd medföljer. Fullt liggläge. Dyna för sittvagn eller liggdel. Du byter snabbt och enkelt körriktning. Infällda reflexer i chassi och tyg. Avtagbart och tvättbart tyg. Fempunktsbälte. Mjukt handtag. Ställbart handtag i flera olika lägen. Lätt att köra och enkel att manöverera. Lufthjul. Pump medföljer. Broms åt båda håll. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bra stabil vagn från Crescent, köpt 2012. Vagnen är endast använd som dagisvagn och är i ett bra begagnat skick. Trike är en trehjulig med vändbar sittdel. Snurrbart framhjul, kullagrade lufthjul med bra allroundmönster runt om. Det rostfria lättviktschassit är tillverkat helt i aluminium, har ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Höj- och sänkbart teleskophandtag. Vikt chassi inkl hjul 9kg Vikt komplett 15,5kg Mått uppfälld L81 B60 H98.5 Mått ihopfälld L89.5 B60 H34.5 Nypris 5495:-
Säljer Crescent kombi vagn, både baby liggdel och sitt vagn, 2010 med diverse tillbehör som myggnät, hjulskydd och regnskydd. Begagnat skick, men fin i tyget. Liggdelen är använd till ett barn. 750:- Fin åkpåse håller sig bra på plats i vagnen. Endast använd en vinter. 300:- Vi är vakna från 7.30 :) Men sover i bland middag, så om jag inte svarar direkt, skicka sms så ringer jag upp!