Quantcast
Till salu inom: ”

crescent bikerz 26tum pris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Cykeln jag säljer är av märket Crescent Bikerz 26 tum. Har precis rustat upp den med olika delar så i nuet finns det inget som behöver fixas. När jag köpte den för ca 3 år sedan så låg priset på 4200:- Mitt pris är idag endast 900:- Vid snabb affär så kan priset diskuteras. =) Hör gärna av er på mejl (vilket jag kollar varje dag) men också via telefon men helst då efter klockan 16.00 på vardagar. Om det är så att jag inte svarar även efter klockan 16.00 så kan det vara så att jag är iväg och tränar fotboll. Mvh Marcus
Perfekt cykel passande 9-13 åring. Vad som är bra med den är att den är 7växlad och har samtidigt fotbroms. Cykeln har 26tums tjocka hjul samt dämpning fram vilket gör att man kan köra även i skogen om man vill. Cykeln är i bra skick, ca 4 år gammal, lite rost på några skruvar men i övrigt OK! Cykeln finns i Särö strax söder om Göteborg. Nypris ca 3000kr säljes för 1300kr.
Väldigt fin svart flickcykel, som knappt använts. Köptes i present till vår dotter och cykeln var en aning för "liten" direkt. Därför är den i princip inte cyklad på, vilket märks. Grå cykelhjälm följer med. Stått oanvänd ett par år i garage och därför ingen luft i däcken. Har ej pumpat och skulle någon inneslang inte vara ok, kan jag ta ner priset förslagsvis 200:-. Fot- och handbroms. 3-växlad. Däck 26 tum och ramen 47 cm. Nypris runt 3.500-4.000:-, kommer ej ihåg exakt. /Stefan
En röd Crescent bikerz 3-växlad 26 tum. Cykeln har stått i garage då den inte används. Cykeln har både handbroms och fotbroms som fungerar väl. Cyklens växlar går även bra. Den har ingen ringklocka då någon har roat sig med att fördärva ringklockan. Däremot fungerar fram- och baklykta perfekt. Cykeln har två nycklar till ett och samma lås. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7-växlad Crescent "Bikerz" i hyggligt skick. Bra däck, kedja mm. Lås och reflexer finnes. Passande 10-15 åring beroende på längd. Lite puts och smörjning kan behövas. Går inte att jämföra med billigare cyklar med låg kvalité. Endast telefonsvar. Så länge annonsen finns kvar finns cykeln kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.