Quantcast
Till salu inom: ”

crescent ire 26tum dirtcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Crescent dirtcykel som är nyservad, ny växelwirer och hölje till växel, ny kedja, ny kasset, allt genomgånget och i bra bruksskick - Avid hydrauliska skivbromsar med 203mm skivor - Marzocchi dirtjumper 3 framgaffel - 9 växlar, truvativ kedjestyrare - 26" SunRims MTX hjul. Robust cykel med fina delar som passar bra till det mesta. dirt, street, slopestyle, dh, downhill, mtb Säljes för låga: 2800kr (nypris 10.000kr) Mvh Jocke
Säljer nu min crecsent ire 147 med års modell 2010. Cykeln är en 26 tum. Den är 7 växlad med nexus växlar från shimano, vilket är högkvalitativa växlar. Cykeln har fotbroms men den har också handbroms både för bak- och framhjulet, framhjulet har skivbroms. Cyklen har också dämpning i framgafflarna. Cykeln är kanppt använd och har alltid förvarats i garage. Cykeln är i mycket bra skick och innehar en försäkring som går ut den 13 Juli. Försäkringspapper och kvitto medföljer. Nypris: 6000 kr Men jag säljer den för endast 3500 kr trots det goda skick den är i. Pris kan diskuteras!
Crescent Ire, 7-växlad "Dirt"-cykel. Begagnad. Skivbroms fram, fotbroms och v-broms bak. Godkänt lås. Skärm bak. Nyservad i vår verkstad. Finns hos Mölnlycke Cykel O Sport på Hönekullavägen 7 i Mölnlycke, strax söder om järnvägsviadukten. Om mycket folk i butiken kan vi tyvärr inte svara i telefon. Öppettider må-fre 10-18, lö 10-14. Välkomna.