Quantcast
Till salu inom: ”

crescent ire 26tum dirtcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel  26 tum.

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min 8 växlade 26" Crescent dirtcykel eftersom jag inte behöver den längre. Den är i fint skick, se bilder. Jag har bytt frambromsen till en Shimano hydraulisk som är mycket bättre än originalet. Det går att byta till 24 växlar om man väljer att ha den gamla bromsen på istället. Ställbar stötdämpare fram. Cykeln finns att hämta i Taberg, cirka 1 mil söder om Jönköping. Ring eller maila vid intresse.
Hej! Crescent dirtcykel som är nyservad, ny växelwirer och hölje till växel, ny kedja, ny kasset, allt genomgånget och i bra bruksskick - Avid hydrauliska skivbromsar med 203mm skivor - Marzocchi dirtjumper 3 framgaffel - 9 växlar, truvativ kedjestyrare - 26" SunRims MTX hjul. Robust cykel med fina delar som passar bra till det mesta. dirt, street, slopestyle, dh, downhill, mtb Säljes för låga: 2800kr (nypris 10.000kr) Mvh Jocke
Säljer nu min crecsent ire 147 med års modell 2010. Cykeln är en 26 tum. Den är 7 växlad med nexus växlar från shimano, vilket är högkvalitativa växlar. Cykeln har fotbroms men den har också handbroms både för bak- och framhjulet, framhjulet har skivbroms. Cyklen har också dämpning i framgafflarna. Cykeln är kanppt använd och har alltid förvarats i garage. Cykeln är i mycket bra skick och innehar en försäkring som går ut den 13 Juli. Försäkringspapper och kvitto medföljer. Nypris: 6000 kr Men jag säljer den för endast 3500 kr trots det goda skick den är i. Pris kan diskuteras!
Crescent Ire är en dirtinspirerad mountainbike. Tack vare de stora 26-hjulen rullar den bättre än mindre cyklar över rötter, stenar och andra hinder vilket gör framfarten både säkrare och roligare. Delarna är av hög kvalitet: enkla, robusta, lättservade komponenter. Shimanos 7-växlade Nexus har mekanismen inbyggd i navet, där den är skyddad från det mesta en ung, äventyrslysten cyklist kan hitta på. De breda TEC-däcken rullar lätt och ger fäste i de flesta typer av terräng. Ire har både fotbroms baktill och skivbroms framtill - perfekt inskolning till handbroms. Aluminiumramen är lätt, stark och passar 140-170 cm långa cyklister. Cykeln är i bra skick.
Crescent Ire, 7-växlad "Dirt"-cykel. Begagnad. Skivbroms fram, fotbroms och v-broms bak. Godkänt lås. Skärm bak. Nyservad i vår verkstad. Finns hos Mölnlycke Cykel O Sport på Hönekullavägen 7 i Mölnlycke, strax söder om järnvägsviadukten. Om mycket folk i butiken kan vi tyvärr inte svara i telefon. Öppettider må-fre 10-18, lö 10-14. Välkomna.