Till salu inom

"crescent street cykel säljes"

Fagersta
Igår

Flakmoppe Crescent

20 000 kr
Blocket.se
Norberg
Igår

Barnvagn Crescent

1 500 kr
Blocket.se
Vansbro
Igår

Bianchi Infinito CV Disc Ul...

30 000 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Mountainbike WHITE XC Kille...

11 800 kr
Blocket.se
Igår

3 st. Damcyklar

1 200 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Scott Scale JR20

2 250 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Crescent duo lightway sysko...

3 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Xiaomi M365 Pro

2 500 kr
Blocket.se
Tjörn
Igår

Elcykel

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Damkläder  ·  Helsingborg

Crescent cykel "28" PRUTBAR

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer nu min crescent street cykel! Köptes för ca 4 år sedan , den är i mycket fint skick då jag ej använt den så mycket men har alltid tagit hand om den! Har bytat båda däcken , så den är som ny! Inget rost eller något! Tyvärr har stödet ramlat av och den ena trampan är där en bit som är av men kan fixas innan den köpes! Annars är den super fin! Köptes för 6495 kr Säljer den för 2299men är prutbar vid snabb affär!!!! Ring vid frågor! Mvh melanie
2 299 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Götene

Crescent street dirt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjenare! Jag vill kolla ifall någon är intresserad av min älskade dirt :) har moped och vill inte att den bara ska stå. Den är använd 1,5 säsong och är väldigt fräsch. Det enda "felet" är lite repor på styret och det har lossnat lite färg på ramen, ca 5x5mm färg har lossnat, inget som syns. Köpte den för 10 000 och eftersom den är så fräsch så tar jag 5 500!! för den. !!!BVSA!!!! Mvh Robin.
5 500 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Göteborg

Crescent Street 24 vxl - 510cm - 28"hjul

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljes en mycket välbevarad Crescent cykel i fint originalskick. Förvarad inomhus. Lättrampad och snabb, cykeln har 24 Shimano växlar, fina däck, kraftigt originallås, 28" hjul, Shimanos rullbromsar. Alltså världens bästa broms. Pris: 3550 Cykeln är helt genomgången och servad på verkstad och fungerar perfekt. Hemkörning av cykeln kan ordnas om det behövs mot bensin pengar. >>--OBS!-------OBS!------OBS!---- Sms och E-mail besvaras inte, ring vid intresse. Annons kvar=cykeln kvar.
3 550 kr
Blocket.se

Crescent Street 7vxl som Ny

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Traditionell herrcykel med bekväm sittställning. Shimano nexus 7 växlar är ett driftsäkert växelsystem. Lättrullande 28" hjul med inbyggd dynamo i framhjulet ger ett bra lyse utan motstånd. Fotbroms/handbroms, Ramstorlek 55 cm. Cykel är som Ny! Pris: 4000 NyPris ca: 7500 Hemkörning av cykeln kan ordnas om det behövs mot bensin pengar. Sms och E-mail besvaras inte, ring vid intresse. Annons kvar=cykeln kvar.
0 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Stockholms län

Crescent street 3 växlad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Crescent street 3 växlad herrcykel i nyskick. Cykeln är köpt 2006 men har rullat max 10 mil. Allt är fullt fungerande och i utmärkt skick med undantag för en utav den främre stänkskärmens infästningar. Denna har jag provisoriskt löst och fungerar felfritt men är inte ett under av skönhet. Jag har en bild på denna lösning som jag kan maila vid intresse. Jag kommer INTE pruta en krona på priset!
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj