Quantcast
Till salu inom: ”

crescent street cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min crescent street cykel! Köptes för ca 4 år sedan , den är i mycket fint skick då jag ej använt den så mycket men har alltid tagit hand om den! Har bytat båda däcken , så den är som ny! Inget rost eller något! Tyvärr har stödet ramlat av och den ena trampan är där en bit som är av men kan fixas innan den köpes! Annars är den super fin! Köptes för 6495 kr Säljer den för 2299men är prutbar vid snabb affär!!!! Ring vid frågor! Mvh melanie
Tjenare! Jag vill kolla ifall någon är intresserad av min älskade dirt :) har moped och vill inte att den bara ska stå. Den är använd 1,5 säsong och är väldigt fräsch. Det enda "felet" är lite repor på styret och det har lossnat lite färg på ramen, ca 5x5mm färg har lossnat, inget som syns. Köpte den för 10 000 och eftersom den är så fräsch så tar jag 5 500!! för den. !!!BVSA!!!! Mvh Robin.
Säljes en mycket välbevarad Crescent cykel i fint originalskick. Förvarad inomhus. Lättrampad och snabb, cykeln har 24 Shimano växlar, fina däck, kraftigt originallås, 28" hjul, Shimanos rullbromsar. Alltså världens bästa broms. Pris: 3550 Cykeln är helt genomgången och servad på verkstad och fungerar perfekt. Hemkörning av cykeln kan ordnas om det behövs mot bensin pengar. >>--OBS!-------OBS!------OBS!---- Sms och E-mail besvaras inte, ring vid intresse. Annons kvar=cykeln kvar.
Traditionell herrcykel med bekväm sittställning. Shimano nexus 7 växlar är ett driftsäkert växelsystem. Lättrullande 28" hjul med inbyggd dynamo i framhjulet ger ett bra lyse utan motstånd. Fotbroms/handbroms, Ramstorlek 55 cm. Cykel är som Ny! Pris: 4000 NyPris ca: 7500 Hemkörning av cykeln kan ordnas om det behövs mot bensin pengar. Sms och E-mail besvaras inte, ring vid intresse. Annons kvar=cykeln kvar.
Crescent street 3 växlad herrcykel i nyskick. Cykeln är köpt 2006 men har rullat max 10 mil. Allt är fullt fungerande och i utmärkt skick med undantag för en utav den främre stänkskärmens infästningar. Denna har jag provisoriskt löst och fungerar felfritt men är inte ett under av skönhet. Jag har en bild på denna lösning som jag kan maila vid intresse. Jag kommer INTE pruta en krona på priset!