Quantcast
Till salu inom: ”

crescent cykel 70-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
Steuler

Norrköping
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En stycken begagnad Crescent treväxlad herrcykel från början av 70-talet. Rost på pakethållare och styre. Kedjan bör bytas men funkar. Däck och slangar OK. Ljus finns men jag vet inte om det funkar. Har stått i familjens lada i 20 år. Ring, mejla inte. 350 spänn för skönheten. OBS! Jag prutar inte, jag kör inte hem cykeln till dig och jag vill inte byta mot något. Enbart kontanter gäller, har du inga ring inte. Cykeln finns i Rydebäck. Så länge du ser annonsen finns cykeln kvar och med det sagt hoppas jag slippa en massa mejl med "frågan finns cykeln kvar". Och det är lika bra att säga det direkt, jag skickar den inte i ett paket. Vill ingen köpa cykeln är det helt OK, jag har pengar så jag klarar mig.
Crescent damcykel med klassisk 70-tals ram. Inga växlar. Fin lack och ingen rost. Ny slang i framdäcket. Däcken är fina. Det finns ljus, men det behöver ses över. Stöd saknas, låset trasigt. Vi har haft den som extracykel och den har främst rullat till busshållplatsen eller tågstationen. Cykeln finns i Rydebäck. Pris 650 kronor Så länge annonsen finns kvar finns också cykeln kvar inom familjen. Du behöver alltså inte mejla och fråga om den är kvar. Jag kör inte hem den till dig och jag vill inte byta mot något, bara kontanter av intresse. Jag skickar den heller inte i ett paket och prutar ingenting på priset. Vill ingen köpa cykeln så är det helt OK, jag har pengar så jag klarar mig.
Hej! Säljer tre stycken damcyklar. Cykel 1: Skeppshult,40-tal. Mormorscykel i superfint skick. Renoverad och omlackad ram i forest green (Skeppshult egen färg) av proffs på självaste Skeppshultfabriken Nya Schwalbe däck bak och fram, nya vevlager, nytt styrlager. Fint krom,nya pedaler,fungerande dynamobelysning bak och fram,inget lås,nollväxlad. Rostfria gamla fina 635 fälgar och rostfria skärmar. Superfin cykel. Pris: 1500:- Cykel 2: Crescent 60-tal. Damcykel i fantastiskt originalskick,endast en ägare före mig. Rostfria skärmar och fälgar,tvåväxlad duomatic,dynamobelysning bak och fram,blocklås. Helt orörd,jättefin. Pris: 1800:- Cykel 3: Crescent 70-tal. Bra brukscykel. Rostfria skärmar och fälgar,inget lås eller belysning,nollväxlad. Pris: 600:- Dom två dyrare cyklarna är verkliga klenoder värda vartenda öre. Håll dom i samma skick så ökar värdet! RING vid seröst intresse,inga sms eller mail.