Till salu inom

"crescent cykel 70-tal säljes"

Fagersta
Igår

Flakmoppe Crescent

20 000 kr
Blocket.se
Norberg
Igår

Barnvagn Crescent

1 500 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Mountainbike WHITE XC Kille...

11 800 kr
Blocket.se
Tjörn
Igår

Elcykel

5 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Scott Scale JR20

2 250 kr
Blocket.se
Vansbro
Igår

Bianchi Infinito CV Disc Ul...

30 000 kr
Blocket.se
Lysekil
Igår

Carlsbro scorpion

600 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Mässingsbord 70-tal svenskt...

900 kr
Blocket.se
Igår

3 st. Damcyklar

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Helsingborg

Crescent orange treväxlad cykel tidigt 70-tal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En stycken begagnad Crescent treväxlad herrcykel från början av 70-talet. Rost på pakethållare och styre. Kedjan bör bytas men funkar. Däck och slangar OK. Ljus finns men jag vet inte om det funkar. Har stått i familjens lada i 20 år. Ring, mejla inte. 350 spänn för skönheten. OBS! Jag prutar inte, jag kör inte hem cykeln till dig och jag vill inte byta mot något. Enbart kontanter gäller, har du inga ring inte. Cykeln finns i Rydebäck. Så länge du ser annonsen finns cykeln kvar och med det sagt hoppas jag slippa en massa mejl med "frågan finns cykeln kvar". Och det är lika bra att säga det direkt, jag skickar den inte i ett paket. Vill ingen köpa cykeln är det helt OK, jag har pengar så jag klarar mig.
350 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Crescent damcykel 70-tal - inga växlar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Crescent damcykel med klassisk 70-tals ram. Inga växlar. Fin lack och ingen rost. Ny slang i framdäcket. Däcken är fina. Det finns ljus, men det behöver ses över. Stöd saknas, låset trasigt. Vi har haft den som extracykel och den har främst rullat till busshållplatsen eller tågstationen. Cykeln finns i Rydebäck. Pris 650 kronor Så länge annonsen finns kvar finns också cykeln kvar inom familjen. Du behöver alltså inte mejla och fråga om den är kvar. Jag kör inte hem den till dig och jag vill inte byta mot något, bara kontanter av intresse. Jag skickar den heller inte i ett paket och prutar ingenting på priset. Vill ingen köpa cykeln så är det helt OK, jag har pengar så jag klarar mig.
650 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Lund

Crescent Skeppshult retro 40-60- 70-tal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Säljer tre stycken damcyklar. Cykel 1: Skeppshult,40-tal. Mormorscykel i superfint skick. Renoverad och omlackad ram i forest green (Skeppshult egen färg) av proffs på självaste Skeppshultfabriken Nya Schwalbe däck bak och fram, nya vevlager, nytt styrlager. Fint krom,nya pedaler,fungerande dynamobelysning bak och fram,inget lås,nollväxlad. Rostfria gamla fina 635 fälgar och rostfria skärmar. Superfin cykel. Pris: 1500:- Cykel 2: Crescent 60-tal. Damcykel i fantastiskt originalskick,endast en ägare före mig. Rostfria skärmar och fälgar,tvåväxlad duomatic,dynamobelysning bak och fram,blocklås. Helt orörd,jättefin. Pris: 1800:- Cykel 3: Crescent 70-tal. Bra brukscykel. Rostfria skärmar och fälgar,inget lås eller belysning,nollväxlad. Pris: 600:- Dom två dyrare cyklarna är verkliga klenoder värda vartenda öre. Håll dom i samma skick så ökar värdet! RING vid seröst intresse,inga sms eller mail.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj