Quantcast
Till salu inom: ”

crescent retro 601 cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

16" cykel

Örebro
Tjej cykel

Nyköping

Tidigare annonser till salu

Ihopsatt av nya delar kommer denna trevliga och mycket vackra singlespeed! Ramen är en "bike by me", hjulen kommer från en Crescent retro 601 liksom sadeln. Däcken är fräscha GP4000 som ger racer-rull! Ramstorleken är 54 vilket för cykelns syfte passar upp till 180 cm även om den enligt vetenskapen är bäst för något kortare cyklister! Tanken är att denna lättcyklade ss (44-17) ska synas vid Kungsträdgården när körsbärsträden blommar! I övrigt vardagscyklas och förvaras inomhus och skötas av öm cyklist med hjärtat på rätta stället! Det raka styret gör den till en skön citybike som cruisar runt 25 med nuvarande utväxling. Som ni förstår är detta inte lätt, att sälja något så vackert men pga på tok för många cyklar så är det enda chansen för denna skönhet att få ett aktivt liv och den uppmärksamhet som den förtjänar! Så kille, tjejj, man eller kvinna som tycker att cyklar har själ och estetiskt värde, ta chansen och rulla in i solnedgången på denna pärla!
Helt ny från 2011, endast provcyklad. Crescent Retro 601 Singlespeed/Fixie RAMSTORLEK 55 cm: Passar för personer som är 170-185 cm långa. RAM Klassisk retroram i stål FRAMGAFFEL Stål DÄCK Vittoria Zaffiro 28/622 BROMSAR Fälgbroms Pris 5000 eller högstbjudande.
Crescent Retro 601, 55cm Track cykel, med riktig horisontell dropout. Flip-flop hjul för antingen Single-speed frihjul eller Fixed. Cykel är en 2011 och hunnit få en del kosmetiska repor och märken, men allt fungerar som det ska. Däck är Vittoria Rubino Pro 700x23 och har just satt på ny styrtejp från Brooks i läder.