Quantcast
Till salu inom: ”

crt skärm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer här en dator acer veriton 7500g 2.8ghz intel Med 80gb hårddisk 1gb i minne Dvd Grafik nvidia tnt2 Mus och tangentbord trådlöst ifrån hp kommit från hp media center Det finns en licens på lådan en xp pro men skivan finns inte den är installerad med xp home edition original det finns en crt skärm som kan medfölja 17 pris 700:-
Dator för att surfa och betalaräkningar med. Fungerar kanon. Jag skickar även med en skärm så det är bara att köra igång. 1 st Låda: Dator AMD Athlon (tm) Processor 1.1Ghz 512MB RAM 250GB HD HP CD WRITER+ 9100c SONY CD-RW/DVD ROM CRX300E System: Microsoft Windows XP Home Edition Orginal Version 2002 Service Pack 3 Dator: AMD Athlon processor 1.10 GHz 512 MB RAM 1st Bildskärm Multisync FE 700 CRT TCO 1st Tangentbord Standard 101/102-key.
Tjenare alla Sweclockare, nu är det så att jag spelar cs och tänkte passa på att lägga ut en annons om det är någon som vill sälja sin crt skärm för en billig peng. Obs!Vill ha en skärm med ungefär 100hz Jag bor i Umeå på Haga och kan komma och hämta den om inte du kan köra hit den mot betalning. Skriv i tråden om vad det är för : Storlek Upplösning på skärmen Dess skick //Mvh Svp
Svärmor har till sist skaffat en bärbar dator så nu säljer vi hennes stationära trotjänare. Tyst och kompakt arbetsdator av lite äldre modell. Forfarande snabb nog för vardagsjobb (internet, office etc). Modell: Compaq EVO CPU: Pentium 4 1.7GHz RAM: 512MB SDRAM Grafik: NVIDIA Vanta grafikkrets LAN: 100MBit ethernet Hårddiks: Maxtor 40GB CD läsare/brännare OBS: Äkta Windows XP Professional (original) medföljer installerat (har ej kvar några skivor dock..) Skrivare: HP LaserJet 2100 PCL6 Skärm: CRT Philips 109S 19" enligt specification men är troligen närmare 18" Allt fungerande och i gott skick Paketpris 500:- Dator / skrivare / skärm kan även tänkas säljas individuellt.
Det är en 19'' (nitton tumms) skärm som är CRT. Vilket betyder att den är ''utbuktande''. Med andra ord så är det inte en plattskärm. Den kommer från företaget ''DELL''. Som den också säger på framsidan av skärmen. Finns att hämta i Lillhaga, Ljusdal. Och ja, den fungerar. Vid frågor mejla helst, annars ring min son som har ovanstående nummer (0722-018588, svenskt mobilnummer). Hoppas att vi båda kan göra en god affär av detta med vänliga hälsningar Kent.