Till salu inom

"cyclepro säljes"

Bromma
6 dagar

Cyclepro Spectrum racer

3 000 kr
Blocket.se
Laholm
8 dagar

Billiga herrcyklar

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Damkläder  ·  Falkenberg

Bra beg. damcyklar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Damcykel, Rekord 28´. Pris: 750 kronor. Damcykel, Logan 28´, 3 -vxl. Pris: 950 kronor. Damcykel, CyclePro, 28´, 7-vxl. Pris: 1.250 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Stockholms län

En härlig cykel, en hybrid

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer min hybrid, en CYCLEPRO T-400. Cykeln fick service på verkstan förra veckan, där växlar, bromsar etc kollades över. Handtagen är nyinköpta. Växlarna är av märket Shimano, 24 växlar. Storlek L: 56 cm. Cykeln kommer att säljas med vanliga pedaler, inte med de SPD-pedaler som visas på bilden. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 250 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Sollentuna

Landsvägsracer - Vätternrundan - tävlingscyke

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Perfekt cykel för dig som vill köra Vätternrundan iår. Cyclepro ram. Ställbart styre . Helt nyrenoverad inför Vätternrundan 2012: Nytt för 2012: Kedja Växelhandtag Främre växelkugghjul Bakre växelkugghjul Nytt kablage för broms samt växlar Nya bromsar Nya däck Bakhjul Pedalarmar Pedaler Med andra ord: Allt är nytt! Jag körde Vättern förra året på denna och tränade med denna cykel inför loppet. Totalt har jag kört 150 mil på cykeln som en del av en Svensk Klassiker förra året. Kom runt Vättern på 10.26 trots förra årets dåliga väder där cykeln aldrig svek.
5 200 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Sandviken

Downhill-hoj

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Cyclepro Halley, Azonic Eliminator, UMF Duncan, kärt barn har många namn men ramen är densamma. Det är en riktigt bra DH hoj som passar lika bra i avancerade downhill-banor som i maskingrävda leder. Jag har kört den i 5-6 säsonger, både i singeltracks och i maskinbyggda leder och den har då aldrig gjort mig besviken. Skicket på den är fullt fungerande, jag har kört den hela förra säsongen i det skicket den är i nu, och du kan ta den till backen idag utan problem, men den skulle behöva en service, då det inte är gjort på någon säsong. Annons kvar=Hojen kvar
5 900 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Jönköping

Fin BMX cyclepro

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej ! Den här cykeln är en blå BMX cykel av märket Cyclepro i bra skick , ett riktigt klipp för den som kan cykla på en sådan ( jag kan det inte ) några små stenskott finns på den , det är 21 vxl på den , pruta någon hundralapp får ni gärna , men det görs på plats när ni sett den. Bilder kan skickas i em. Ps Cresenten är såld. Med vänliga hälsningar Janne.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj