Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Damcykel, Rekord 28´. Pris: 750 kronor. Damcykel, Logan 28´, 3 -vxl. Pris: 950 kronor. Damcykel, CyclePro, 28´, 7-vxl. Pris: 1.250 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min hybrid, en CYCLEPRO T-400. Cykeln fick service på verkstan förra veckan, där växlar, bromsar etc kollades över. Handtagen är nyinköpta. Växlarna är av märket Shimano, 24 växlar. Storlek L: 56 cm. Cykeln kommer att säljas med vanliga pedaler, inte med de SPD-pedaler som visas på bilden. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Perfekt cykel för dig som vill köra Vätternrundan iår. Cyclepro ram. Ställbart styre . Helt nyrenoverad inför Vätternrundan 2012: Nytt för 2012: Kedja Växelhandtag Främre växelkugghjul Bakre växelkugghjul Nytt kablage för broms samt växlar Nya bromsar Nya däck Bakhjul Pedalarmar Pedaler Med andra ord: Allt är nytt! Jag körde Vättern förra året på denna och tränade med denna cykel inför loppet. Totalt har jag kört 150 mil på cykeln som en del av en Svensk Klassiker förra året. Kom runt Vättern på 10.26 trots förra årets dåliga väder där cykeln aldrig svek.
Cyclepro Halley, Azonic Eliminator, UMF Duncan, kärt barn har många namn men ramen är densamma. Det är en riktigt bra DH hoj som passar lika bra i avancerade downhill-banor som i maskingrävda leder. Jag har kört den i 5-6 säsonger, både i singeltracks och i maskinbyggda leder och den har då aldrig gjort mig besviken. Skicket på den är fullt fungerande, jag har kört den hela förra säsongen i det skicket den är i nu, och du kan ta den till backen idag utan problem, men den skulle behöva en service, då det inte är gjort på någon säsong. Annons kvar=Hojen kvar
Hej ! Den här cykeln är en blå BMX cykel av märket Cyclepro i bra skick , ett riktigt klipp för den som kan cykla på en sådan ( jag kan det inte ) några små stenskott finns på den , det är 21 vxl på den , pruta någon hundralapp får ni gärna , men det görs på plats när ni sett den. Bilder kan skickas i em. Ps Cresenten är såld. Med vänliga hälsningar Janne.