Quantcast
Till salu inom: ”

cyclepro cyklar säljes

Uthyres

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

CyclePro är väldigt kända för att va en väldigt skön cyckel som inte trasslar eller går sönder, väldigt bra kvalite och bekväm. Inga som helst problem med den, bromsarna funkar fint, däcken är hela, lacken är som splitter ny. Perfekt för att köra runt med, motionera eller köra till jobbet eftersom den till skillnad från andra cyklar är ganska lätt och smidig. Denna cyckeln fick jag på min 18års present, valde att sälja den efter bara någon vecka eftersom jag tar körkort och behöver pengar till det.
Då var det dags att sälja cykeln. Den e en grym cykel för amatörer som vill cykla i terräng men även vanliga turer. En skön å rolig cykel. Jag säljer den för att jag har ont om tid och plats. Vill ha 5000 för den men priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Maila eller ring för mer info.
Cykel till vänster: Cyclepro Stony Point med 21 växlar och 18" ram i bra skick. Cykeln är nyservad så det är bara att ge sig ut och trampa. Pris: 900:- Cykel till höger: Cyclepro Stony Point med 21 växlar och 16" ram. Cykeln är nyservad så det är bara att ge sig ut och trampa. Pris: 700:- Finns i Sandared och ser du annonsen så finns cyklarna kvar.