Quantcast
Till salu inom: ”

7 växlad cykel säljes

Uthyres

SCOTT MB cykel

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja min Crescent Dirt. Cykeln är i fint skick men ändå väl använd och välvårdad. Den är nyservad. Den har förvarats i garage då den inte har används. Jag har aldrig haft problem med cykeln. -Årsmodell -07. -SR Suntour framgaffel. -Shimano växlar och reglage. 16 växlad. -Nästan ny Avid Single Digit 7 fälgbroms bak. -Ny riktad bakfälg. -Mycket mönster kvar på däcken. -Allt original utom broms bak. Ring eller maila vid intresse. Ring efter 15:30 på vardagar. På helger går det bra att ringa under dygnets ljusa timmar. Fler bilder kan mailas.
Ram 19 tum 48cm 26 tums däck Reflexer fram, bak och på däck. Jag säljer min 7 växlade Marathon cykel för jag har växt ifrån den och har bara förvarat den i garaget en längre tid. Den är i mycket fint skick, jag använde den inte mycket, som mest för 4 år sen. den har några stötmärke på ytersidan av handtagen men i övrigt i väldigt bra skick.
Säljer, eller byter min svarta Monark. Cykeln är inköpt våren 2011 för 5800kr. Växlar, lysen bromsar etc fungerar felfritt. Enda detalj som man kan anmärka på är ett litet slitage på lacken som har uppstått pga blocklåset på ramens ovandel. Fint skick i övrigt. Ev byte gäller en så kallad kristiana cykel, gärna med medföljande regnskydd. Kvitto och nycklar. Då både jag och min man är ganska upptagna fördrar vi om ni mailar era nummer så återkommer vi till er i tur och ordning. Prutat och klart.
Hej, nu säljer jag min klassiska svenska Skeppshult Natur. Inköpt 2007 för 7390kr men endast använd en handfull gånger. Cykeln har varit förvarad under tak hela tiden men har dessvärre en missfärgning på sadeln (se foto - ljusa fläckarna är regn men de mörka är tomatnäring som droppat ned). För övringt är cykeln i fint och välvårdat skick. Allt fungerar korrekt och den är fullt utrustad med korg, belysning m.m. samt Shimano 7 växlad. Kvitto och alla orginal papper finns.
nu ska jag göra mig av med min ögonsten som har stått inne den senaste tiden info: 7 växel rostfrittstål "svenskbyggd" cykel rostfrittstål årsmodell:2012 Butikskvitto och orginal lås medföljer nypris: 7990 mitt pris 3000 Priset kan diskuteras vid snabbaffär