Quantcast
Till salu inom: ”

damcykel 7 växlar säljes

28" damcykel

Linköping

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Flickvänns cykel eftersom hon är gravid, och kommer och inte cykla så mycket närmaste tiden. Vi köpte den begagnad men i väldigt bra skick. Och hon har typ använt den 2 gånger. Det vi fick ge var 1400 kronor för 1 år sedan. Så nu säljer jag detta super fina cykel med 7 växlar för endast 750 kronor. Märket är välkänd, och deras cyklar brukar ligga på 5000 kronor uppåt. Bara seriösa köpare, så snälla pruta inte.
Hej Jag köper begagnade cyklar som behöver repareras och göras i ordning. Söker nav-växlad med 3,5 eller 7 växlar och 28" hjul men även 26" och 27" hjul kan gå. Så har du nån som ser vettig ut så maila och skriv lite info och vad som är fel, ditt pris m.m Skicka gärna med bild.Ren skrot är ej av intresse,ej heller barncyklar eller mountainbike Hämtas inom Gbg,du får max 500 kronor men då får den vara fin.
En beg: Damcykel i märket Scott, en 26-28 tum. 3*7växlar. Dyr i inköp, säljes nu långt under halva priset! Ej använd på länge. Måste bort omgående! Står bara till ingen nytta! Pris "kan" diskuteras vid väldigt snabb affär! Ingen prutning via mejl. Sista dagen den 5/7-12, sen ej hemma förrän den 18/7-12. Passa på nu om ni verkligen vill ha en bra cykel! Och det är verkligen en bra cykel! Har precis sålt en herrcykel i samma märke.
Stabil damklassiker med snyggt vintageslitage på ramen. Helt nyservad med nya däck, slangar, ny kedja, nytt växelreglage, nytt bromshantag fram, nya vajrar mm. Fungerande fram och baklampa med dynamo. Rullar riktigt fint! -28" hjul -3 växlar -Fotbroms bak Alltid 7 dagars öppet köp och 3 månaders garanti på alla våra cyklar! Varmt välkommen till vår butik och verkstad på Surbrunnsgatan 31 i vasastan. Easy ReCycling, alltid nyrenoverade begagnade cyklar till riktigt bra priser!
Ska sälja min damcykel nu när jag har fått tillbaka mitt körkort. det är en cresent city med 7 växlar. med godkännt lås med två nycklar Har tyvärr inte något orginal kvitto.Men kan självklart skriva ett kvitto till er med person nr. 28 tum och ca två år gammal. pris 1700 samtal går före mail. Detta är en lånad bild med samma modell och färg.