Quantcast
Till salu inom

"cykel trehjuling vuxen säljes"

Varberg
Idag

Mtb cykel

600 kr
Citiboard
2 dagar

Cyklar

200 kr
Blocket.se
Kalmar
2 dagar

Elcykel Velo City

4 800 kr
Blocket.se
Butik Karlskrona
2 dagar

Hobby 560 kmfe.Golvvärme/3v...

330 000 kr
Blocket.se
Malmö
5 dagar

Trehjuling vuxna

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västernorrlands län

Barnleksaker

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trehjuling av märket Kettler. Har frihjul och styrhandtag för en vuxen att leda cykeln. Styrhandtaget går lätt att plocka av och på. En kvalitetscykel som tål det mesta, inte att förväxla med andra billiga trehjulingar! Säljs för 500kr Fisher Price lekstad för de mindre ur serien LittlePeolpe. Flygplats, Biltvätt/Verkstad, Post, Café, Doktor och Hårsalong. Allt följer med enligt bild. Nypris ca 1500, säljs för 500kr Leksakerna hämtas i sundsvall-kuben.
500 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Halmstad

Kopex Trehjuling för vuxna

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Trehjulig cykel, KOPEX Shopper, en väldigt stabil och lättmanövrerad cykel för dig som t ex har problem med balansen, knän eller börjar bli äldre och vill ha en trehjuling för stabilitetens skull. Cykeln är i nyskick obetydligt använd. Kom ut i luften och naturen och få mer livskvalité! - Aluminium ram - Handbroms - Fotbroms - 3 st Shimanoväxlar - Extra lågt insteg - 24 hjul - Stor lastkorg bak 72 cm bred mellan bakhjulen (mätt från utsida till utsida). Färg: Silvermetallic Nypris 7495kr
4 000 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Göteborg

Trehjuling Kettler Supertrike - OBS NYSKICK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Absolut nyskick! Obetydligt använd och då endast inomhus. Supertriker från Kettler är en stabil och tippningssäker cykel för barn från 2 år. Sitsen är justerbar med hög rygg för bra stöd och hjulen är tillverkade för att vara så tysta som möjligt. Producerad av högkvalitativa stålrör med reptålig polyesterlack. Flaket baktill går att tippa men är låsbart. Medföljer även en justerbar och avtagbar stång för vuxna att hålla i.
450 kr
Blocket.se

Trehjuling cykel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
trehjuling för vuxna Det jag har hjort med cykeln är Service nav service (bakhjul där växlarna är) ny axel i den andra bakhjulen 3 st nya däck nya belysningar fram och bak ny växelreglas med vajer och hölje ny kedja och drev ny styre nya handtag ny ringklocka ny sadel Pris 5500 kr eller ge bud fram till den 15 maj högst bud får köpa den. tel: 019- 169993 jag svarar ej på mejl vill du se cykeln så kan du komma till CykelHandlar`n på fredsgatan 11 mitti mot hemköp
5 500 kr
Blocket.se

Cykel - med stödhjul och ledstång

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Barnen växer och nu har de växt ur den här cykeln. Den är perfekt som första cykel när det är dags att växla upp från trehjuling. Stödhjul medföljer (ej monterat på bilden), sedan hjälper du ditt barn att hitta balansen själv med hjälp av en ledstång (se bild) med bra handtag. Det senare är riktigt bra för dig som vuxen, istället för att förstöra ryggen på att springa framåtlutad.
400 kr
Blocket.se